Datum: 07-08-2020 - 20:42
28
feb
'17

Campagneweek ‘Ik ben welkom’ op De Regenboog.

Alle openbare scholen in Nederland zetten in de week van 20 tot en met 24 maart hun deuren wijd open. Zo willen ze iedereen kennis laten maken met het openbaar onderwijs. Wat maakt openbaar onderwijs speciaal? Kernwaarden van het openbaar onderwijs. Op een...

openbare school is ieder kind en iedere leerkracht welkom, ongeacht zijn of haar sociale, culturele of levensbeschouwelijke achtergrond. De openbare school leert kinderen van jongs af aan respect te hebben voor elkaars mening of overtuiging.

Er wordt actief aandacht besteed aan de overeenkomsten en verschillen tussen kinderen, zonder voorkeur voor één bepaalde opvatting. De openbare school heeft aandacht voor én biedt ruimte aan ieder kind én iedere leerkracht.

U bent dus van harte welkom om onze school eens van binnen te bekijken onder het genot van een kopje koffie of thee. Op dinsdag 21 maart bent u welkom tussen 19.00 uur en 21.00 uur en ook op woensdag 22 maart bent u welkom tussen 08.30 uur en 14.45 uur.

 

We hopen dat u daarna oprecht kunt zeggen “Ïk ben welkom op de Regenboog!”. De enige openbare Jenaplan basisschool van de bollenstreek.
Ambachtsweg 1
2211 JN Noordwijkerhout
www.deregenboogschool.nl.