Datum: 12-08-2020 - 03:14
22
feb
'17

Gerrit Heen en Weer met 'Homo Sapiens' winnaar bij de 'Carnavals Top 30'.

Al jaren doet de welbekende Gerrit Heen en Weer, alias Gerrit Rotteveel van A tot Gerrit Klussenbedrijf, mee met het Liedfestival, Tonneprossen en wat al niet meer in het carnavalsgekke Kokkerhout. Bij het laatste Liedfestival in De Schelft behaalde hij met zijn lied 'Homo Sapiens'...

achter de winnaars The Four Dees, een mooie twee plaats. Met deze echte carnavalskraker 'Homo Sapiens' heeft Gerrit ook meegedaan met een carnavalslied wedstrijd in Drimmelen, daar organiseerde de plaatselijke carnavalsvereniging de jaarlijks terugkerende lijst met de 30 beste carnavalshits.

Zij vroegen zich daar af: Wie heeft de beste carnavalskraker van de 'Carnavals Top 30'? Maar liefst 59 muzikanten stuurden hun carnavalslied in. Via de site www.carnavalstop30.simpsite.nl kon iedereen de afgelopen weken een stem uitbrengen op hun favoriete lied en dat werd natuurlijk (na onze oproep op BON) ook veel gedaan vanuit Noordwijkerhout.

Op dinsdag 21 februari zong Gerrit, met nog meer artiesten uit de lijst, zijn carnavalskraker tijdens een zes uur durende live-uitzending in de studio van Omroep Drimmelen in Terheijden. Op deze dag werd ook de winnaar bekend gemaakt die de meeste stemmen via internet op zijn of haar inzending mocht ontvangen.

Helemaal geweldig was het om te horen dat onze eigen Gerrit Heen en Weer met zijn lied 'Homo Sapiens' de meeste (en terecht volgens ons) stemmen heeft gekregen. Gerrit van harte gefeliciteerd met deze mooie overwinning.

Klik hier voor het lied 'Homo Sapiens' van Gerrit Heen en Weer op YouTube.

Foto PR, in de studio van Omroep Drimmelen.