Datum: 01-06-2020 - 15:02
02
feb
'17

Heel Kokkerhout Kookt Boergondisch: Wat zal er op tafel staan bij de Boerenbruiloft? (filmpje)

Deze week hebben jullie verlekkerd kunnen zien welke recepten nog meedingen om de Boerenkoolmaaltijd tijdens de Boerenbruiloft te vervangen. Tijdens het Boerenmatinee zal de winnaar bekend worden gemaakt. Zorg dus dat je erbij bent aanstaande zondag in Café van der Geest...

Ben je benieuwd naar het jury oordeel, kijk dan ook zeker hieronder naar de laatste aflevering van Heel Kokkerhout Kookt Boergondisch. Wie gaat de winnaar worden? De Romantische risotto van Fokelien of de CousCous Royal van Fatna, de Hippe Boerenkoolparade van Marco of toch de Goa Fish Curry van Manav? Tot zondag allemaal!

Nog één keer alle tijden en data op een rij voor als je benieuwd bent wat het winnende recept zal zijn? Zorg dan dat je erbij bent tijdens het Boerenmatinee op 5 februari in Café van der Geest vanaf 14.30 uur.

En later tijdens de Boerenbruiloft op maandag 27 februari om 12.00 uur in Café van der Geest, 13.30 uur bij het Gemeentehuis of natuurlijk tijdens het grote feest in de Schelft vanaf 14.25 uur.

 

* Klik hier voor het nieuwe vierde en laatste filmpje: Gerechten staan op tafel.

Klik hier voor het derde filmpje: Koks in actie.

Klik hier voor het tweede filmpje: Het voorstellen van kandidaten.


Klik hier voor het eerste filmpje: Schaarste boerenkool.

Tekst, logo en filmpje Boerenkoolcommissie CV De Kaninefaaten.