Datum: 11-12-2019 - 13:36
02
feb
'17
Bedrijventerrein Bulb Trade Park met nog maar 1,5 hectare in de verkoop nagenoeg vol.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Bedrijventerrein Bulb Trade Park met nog maar 1,5 hectare in de verkoop nagenoeg vol.

Op donderdag 6 maart 2014 gaf de toenmalige wethouder Knapp het startsein van het nieuwe bedrijventerrein het Bulb Trade Park. Het terrein is gesitueerd aan de Herenweg/provinciale weg N206 en aansluitend aan het bestaande bedrijventerrein Delfweg...

Nu bijna drie jaar later is van de in totaal 9 hectare in 2014 beschikbare bouwgrond, nog maar slechts 1,5 hectare in de verkoop voor de vestiging van nieuwe bedrijven op het Bulb Trade Park. De GOM (Greenport Ontwikkelingsmaatschappij), ontwikkelaar van Bulb Trade Park, is blij met de grote belangstelling voor het bedrijventerrein.

Heembouw is onlangs gestart met de bouw van het nieuwe bedrijfspand voor Nobels, Javo, Javo International en Agro Techniek Holland. Het nieuwe bedrijfspand van J.W.A. Lefeber Holland is niet zo lang geleden in gebruik genomen. Het als eerste gevestigde bedrijf op het terrein, Westerbeek Bulb Company, is al wat langer in gebruik.

 

De Greenport Ontwikkelingsmaatschappij (GOM) ontwikkelt op deze locatie behalve het 9 ha bedrijventerrein, ook nog een 9 ha landschappelijke inpassingszone, deze is gesitueerd tussen het nieuwe bedrijventerrein en het bestaande Landgoed & Golfbaan Tespelduyn.

In de landschappelijke inpassingszone worden dertig kavels voor vrijstaande woningen op een tweetal wooneilanden (2e wordt nu bouwrijp gemaakt) ontwikkeld.

Foto's redactie BON bij de start in 2014.