Datum: 04-07-2020 - 19:30
01
feb
'17

De echte verhalen uit het betaald voetbal door FC de Rebellen bij VVSB.

Op 17 maart 2017 komt FC de Rebellen naar de kantine van VVSB, voor een geheel verzorgde amusement avond met hapjes en drankjes. De Rebellen zullen de echte verhalen uit het betaald voetbal vertellen. FC de Rebellen is een selectie van de meest markante, uitgesproken...

en spraakmakende voetballers van ons land. Zij vertellen hoe het echt zit in de voetballerij. Niet de romantische of komische anekdotes die iedereen al heeft gehoord, zij vertellen het echte verhaal. Verhalen over macht, geld, seks, doping, list en bedrog. Nooit eerder werden deze verhalen zo openhartig verteld, de rauwe werkelijkheid van het vaderlandse voetbal.

Deze avond zullen John de Wolf, Marcel Meeuwis en Glenn Helder hun verhalen uit de voetballerij vertellen onder leiding van gespreksleider Thijs Slegers. Het zal een avond vol vermaak en verbazing worden, waar uiteraard veel gelachen gaat worden. Klik hier een YouTube filmpje over de FC Rebellen.

Programma
Tijdens deze avond zullen de Rebellen hun verhaal vertellen, maar ook het publiek erbij betrekken door middel van een quiz. De avond is geheel verzorgd met hapjes en drankjes. Wellicht drinken de Rebellen in de derde helft nog een biertje mee.

Voorbeschouwing 19.30 uur
Eerste helft 20.00 uur
Rust 20.45 uur
Tweede helft 21.00 uur
Derde helft 21.45 uur

Kosten voor deze avond bedragen 75 euro per persoon, maar wanneer jullie met een elftal (t/m 15 personen) komen betalen jullie slechts 750 euro.

Deze avond wilt u niet missen! Aanmelden voor deze avond kan via:
André Geerlings 06-22974357 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
John Warmerdam 06-53598194 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.