Datum: 17-02-2020 - 07:02
  
22
jan
'17
Politie houdt drugshandelaar aan bij inval woning.
Geschreven door Politieberichten

Politie houdt drugshandelaar aan bij inval woning.

Vrijdag 20 januari is er een gezamenlijke actie gedraaid in Noordwijkerhout met collega's van ons team, de districtsrecherche en het flexteam. Dit team betreft een 'flex'ibel inzetbaar team van ons district die met allerlei expertise kan ondersteunen. Nadat er door collega's eerst...

een aantal afnemers van drugs geschept waren in de omgeving van Noordwijkerhout is bij de verdachte drugshandelaar thuis de deur open gebeukt en werd hij op heterdaad aangehouden bij drugshandelingen.

In zijn woning werden diverse soorten drugs aangetroffen waaronder xtc, hasj, hennep, mogelijk speed en een wit poeder. Tevens is er een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen.

De drugs is in beslag genomen en de hennepkwekerij is ontmanteld. Duidelijk was door de vele reacties dat de buurt blij was met de actie en het feit dat hij was aangehouden.

De verdachte blijft voorlopig in hechtenis en de recherche gaat met ondersteuning van collega's van ons team verder om deze zaak met goed gevolg af te handelen.


Tekst Politie Bollenstreek-Noord.


Tips? Bel de politie!
De politie wijst nadrukkelijk op het gevaar van hennepkwekerijen. Vaak wordt er illegaal stroom afgetapt, wat kan leiden tot brandgevaarlijke situaties. Heeft u vermoedens van een kwekerij bij u in de buurt dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Wilt u uw melding anoniem doorgeven, bel dan met de meldlijn 'Meld Misdaad Anoniem' via 0800-7000.