Op bezoek bij de nieuwe eigenaren Golden Tulip Noordwijk Beach Hotel, al 10 jaar gastheer voor Luba Ladies Classic.
Geschreven door Luba Ladies Classic

Op bezoek bij de nieuwe eigenaren Golden Tulip Noordwijk Beach Hotel, al 10 jaar gastheer voor Luba Ladies Classic.

Vorige week is onze koers directeur Piet de Ridder uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met de nieuwe eigenaren Jan en Evelien Roggeveen van Golden Tulip Noordwijk Beach Hotel. Golden Tulip Noordwijk Beach Hotel is al 10 jaar de gastheer voor de organisatie van de Luba Ladies Classic.

Zij zijn met de naam Golden Tulip Noordwijk Beach Hotel voor het laatst onze gastheer. Maar voor volgend jaar zal het hotel een nieuwe naam dragen, namelijk Two Brothers Hotel Company, dan zullen zij ook weer graag onze gastheer zijn.

Een hotel met een missie: zij geloven dat er voor iedereen een plek is. Evelien Roggeveen: ‘We zijn begaan met andere mensen en proberen ons zo goed mogelijk in anderen te verplaatsen. De naam ‘Two Brothers Hotel Company’ verwijst naar de twee zonen van mijn man Jan en mij. Luca en Joshua zijn twee prachtige jongens met elk een eigen karakter en elk een vorm van autisme.

Dat laatste inspireerde ons trotse ouders om in de volgende fase van ons leven iets voor anders begaafde kinderen te doen. Dat heeft geleidt tot het creëren van leer-, stage- en werkplekken voor jongeren die net als onze zoons anders begaafd zijn, maar over een normale intelligentie beschikken’.

"Two Brothers Hotel. Waar speciaal normaal is". Wij als organisatie kijken uit naar de samenwerking met Evelien en Jan Roggeveen in de volgende editie.

Foto: Blik op Noordwijk (v.l.n.r. Koersdirecteur Piet de Ridder, Evelien Roggeveen, Zoon Luca Roggeveen, Jan Roggeveen en Willem van den Berg (Directeur Koelhuis van den Berg).