Datum: 06-06-2023 - 08:14

U kunt ons uw geboortekaartje/foto van uw pasgeborene of aankondiging van een huwelijksjubileum toesturen. Maar ook kunt u overlijdens- en rouwberichten laten plaatsen, klik hier voor deze pagina. De website van BON wordt dagelijks aangepast, dus op het gewenste moment plaatsen we uw bericht. Het bericht blijft enige tijd op de website staan, maar wordt altijd verwijderd als u dat wenst. Een familiebericht plaatsen voor particulieren is kosteloos. Deze nieuwswebsite trekt duizenden bezoekers per dag en is dus een prima medium om uw familiebericht kenbaar te maken aan Noordwijkerhout of De Zilk.

U kunt uw foto of kaart aanleveren in het formaat van minimaal
1000x800 en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klik op de foto/kaart voor een vergroting.

                                      Gerard Kromhout is vandaag 80 jaar geworden.

Deze bijzondere leeftijd wordt vandaag groots gevierd met familie en vrienden. Met zijn vrouw, zijn eigen gezin, kinderen, kleinkinderen en achterkleinkind gaat hij zondag heerlijk uit eten. Een groter cadeau kun je hem niet geven, want hij geniet nog met volle teugen van het leven.

Gerard, papa, opa en overgrootvader,
gefeliciteerd met het behalen van deze prachtige leeftijd!