Datum: 27-09-2023 - 23:37


Agro Techniek BV is een land- en tuinbouw mechanisatiebedrijf dat zich sinds de oprichting in 1959 richt op de bloembollen- en vaste planten branche. Vanaf 2018 is het nieuwe pand aan de Herenweg 424 in Noordwijkerhout in gebruik.

Met 17 personeelsleden produceren, repareren en verkopen wij machines aan onze wereldwijd verspreide klantenkring. Ons doel is het verkopen van kwaliteitsmachines aan onze afnemers.

Naast de A-merken als Nobels plant- en rooimachines, New Holland tractoren, SchoutenBercomex bunkers, sorteermachines, leesbanden, Honda tuin en parkmachines, Jongejans afzuiginstallaties, New Holland shovels en kranen, hebben we een eigen productie afdeling.

De eigen productie van Agro Techniek machines bestaat uit maatwerkproductie op allerlei vlak zoals speciale plantmachines, rooimachines, voorlader/bunkers op trekkers, strodeksystemen, schoffelmachines, enz.

Zoekt u een standaard machine, of een speciale machine? Zoekt u iets wat nog niet bestaat? Laat het ons weten, want uw vraag is onze uitdaging!

Verder zijn wij VCA-gecertificeerd en kunnen voor u VA-keur keuringen volgens de arbo-wet uitvoeren. Tevens beschikken wij over een eigen SKL keuringstation. Hier kunt u terecht voor uw verplichte spuitkeuring.

Om ook een adequate service onderweg te kunnen bieden, beschikt onze buitendienst over 3 volledig ingerichte servicewagens. Met deze mobiele werkplaatsen kunnen wij onze klanten door het hele land snel en vakkundig helpen.

Speciaal voor het vervoer van grotere machines beschikt Agro Techniek over een eigen vrachtwagen met autolaadkraan. Hierdoor hebben wij alles in eigen beheer en dit komt de snelheid voor u als klant zeker ten goede.

Werken bij Agro Techniek
Vanwege onze enorme groei, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste collega’s. Zie jij jezelf al aan het werk bij Agro Techniek? Dan maken we graag kennis met jou. Mail jouw cv en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Klik hier voor de openstaande vacatures.

Contactgegevens

Agro Techniek BV
Herenweg 424
2211 VJ Noordwijkerhout
Tel: +31 (0)252 410 150