Datum: 27-09-2020 - 23:01


Flexible Human Services is een uitzend- en detacheringsbureau, opgericht in 2002 door Nico Geerlings, om in te springen op de alsmaar groeiende personeelsbehoefte. Begonnen met zo'n 80 Oost-Europese arbeidsmigranten, bleek al gauw dat de vraag naar gemotiveerd, laaggeschoold personeel bleef stijgen. Zodoende dat anno 2008 het personeelsbestand is vertienvoudigd.

Op dit moment is FHS uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf met circa 800 enthousiaste werknemers. De werknemers bij FHS zijn veelal afkomstig uit Oost-Europa, en verrichten voornamelijk werk tot mbo-niveau. Deze arbeidsmigranten zijn werkzaam in allerlei branches, variërend van de agrarische sector, tot de productie, logistiek en levensmiddelenindustrie.


Flexible Human Services staat zowel in dienst van de opdrachtgevers als van de werknemer. Beide kanten van de arbeidsmarkt (vraag en aanbod) staan bij ons centraal. Dit houdt in dat wij onze opdrachtgevers verzekeren van de meest efficiënte invulling van hun (tijdelijke) vacatures. Maar ook dat wij goed voor onze werknemers zorgen, denk hierbij aan vervoer, huisvesting en honorarium.

Wanneer er een aanvraag voor een vacature bij ons binnenkomt, kijken wij gezamenlijk aan welke specificaties de arbeidskracht moet voldoen. Bij selectie uit ons kandidatenbestand wordt vervolgens niet alleen gekeken naar benodigde werkervaring, maar ook naar factoren als motivatie, opleiding en taalvaardigheden.

Op die manier zijn zowel de opdrachtgever als de werknemer verzekerd van een goede match. U kunt alvast de website van Flexible Human Services bekijken. Klik hier: www.fhs-bv.nl.

Werkzoekende:
Zoek jij een baan in de productie, logistiek, agrarische sector, of in een andere branche? Flexible Human Services is van alle markten thuis, en heeft voor iedere werknemer een passende baan! Staat er toch niets tussen dat jou aanspreekt? Indien je contact opneemt met ons, kijken wij samen met jou wat de mogelijkheden zijn.


Werkgever:
Bent u op zoek naar efficiënt werkend personeel (tot mbo-niveau), dat graag voor u aan de slag gaat? Dan bent u bij Flexible Human Services aan het goede adres!. Zoekt u met spoed personeel? Ook op zeer korte termijn is het voor ons geen probleem om arbeidskrachten te leveren!

Contactgegevens

Flexible Human Services uitzend- en detacheringsbureau
Slijperij 12
2211 SK Noordwijkerhout
Tel: 0252-344533
Fax: 0252-344922