Datum: 04-06-2023 - 03:06


SERCOM
is fabrikant van elektronica en computers voor procesautomatisering, in het bijzonder voor de agrarische sector. Het leveringsprogramma loopt uiteen van eenvoudige niveau-schakelaars tot geavanceerde klimaatcomputers voor de regeling van agrarische bedrijven.

Klik hieronder voor de bedrijfsfilm:


Klik op de flyer,
voor een vergroting.

SERCOM Procescomputers worden over de hele wereld ingezet voor het regelen van het klimaat en de watergift in duizenden bloemen- en groentenkassen.

SERCOM
is marktleider met procescomputers voor het gecontroleerd drogen en bewaren van bloembollen en de teelt van witlof op stromend water.

 

 

 
SERCOM is ook internationaal marktleider met het product CO/NO-beveiligingsapparatuur. Dankzij deze CO/NO- beveiligingsapparatuur kan in duizenden glastuinbouw- bedrijven CO2 gedoseerd worden zonder risico voor koolmonoxide-vergiftiging van mens en gewas.

 

 

 

 
SERCOM is gevestigd in Lisse, midden in de Bollenstreek en vlakbij de Keukenhof, de nationale bloemententoon- stelling. Aan de Heereweg staat ons bedrijfspand en daar worden de SERCOM producten ontwikkeld en geproduceerd. Ook is er gelegenheid voor instructie, cursus en demonstratie van onze producten.

 

 

 

                                                                             

 

Contactgegevens

SERCOM Regeltechniek B.V.
Heereweg 9
2161 AB Lisse
Tel: 0252 41 65 30
Fax: 0252 41 94 81