Datum: 04-06-2023 - 03:54

Betrouwbare partner
Bent u op zoek naar flexibel personeel voor een klus? Dan is NWH Jobs uw betrouwbare partner. Wij nemen graag de zorg van het vinden van de juiste mensen van u over. Afhankelijk van uw wensen selecteren wij voor u de meest geschikte uitzendkrachten. U bent dan verzekerd van de juiste medewerker op het juiste moment. Onze opdrachtgevers en uitzendkrachten kunnen er altijd op vertrouwen dat al onze zaken volgens de wet zijn geregeld. En dat geeft een zeker gevoel.

Over ons
Nuchter, klantgericht en menselijk. Dat is waar wij voor staan. En dat al ruim 15 jaar. Sinds 2007 brengen wij gemotiveerde werknemers en werkgevers bij elkaar. Wij hebben een sterke agrarische achtergrond, maar in de loop van ons bestaan, zijn wij ons steeds meer gaan richten op het bemiddelen voor vakmensen in diverse sectoren. Inmiddels heeft ons bedrijf, mede opgericht door de broers Jacco en Dennis van Wieringen, een groot klantenbestand opgebouwd. Niet alleen in de Duin- en Bollenstreek, maar ook daar buiten.

Bent u op zoek naar flexibel personeel en een betrouwbare partner? Ga naar onze website: www.nwhjobs.nl of neem contact op met ons op via +31 252-200069 of https://nwhjobs.nl/contact/

Klik hier voor de bedrijfsvideo van NWH Jobs.

Contactgegevens

NWH Jobs Uitzendbureau
Gieterij 35
2211 WC Noordwijkerhout
Tel: 0252-200069
Fax: 0252-377275