Datum: 02-10-2023 - 20:53

Van 12 tot en met 15 oktober 2023 zal voor de tweede keer de Duin en Bollen Vierdaagse worden gehouden. Heb jij de eerste keer niet meegedaan? Dan volgt nu de kans om dat goed te maken. En was je er wel bij? Het gaat in oktober 2023 nog leuker worden… Beloofd.

Tarieven prettig aangepast
De 30 en 40 kilometer zijn goedkoper geworden. Voor beide afstanden betaal je nu € 70,-. Let wel, dit is voor de volle vier dagen. De 15 en 20 kilometer zijn ook gelijk getrokken en kosten nu beide € 65,-. Nog altijd een prettige prijs voor wat je er allemaal voor krijgt. De 5 kilometer voor vier dagen kost slechts € 25,-, gewoon omdat iedereen moet kunnen meedoen.

Vroege starts niet meer zo vroeg
De allereerste starts (waren om 6.00 en 7.00 uur) worden iets later. Ondanks het feit dat het magisch was in het Keukenhofbos en op andere plekken, gaan wij toch de vroege duisternis mijden. De 30 en 40 kilometer worden nu weggeschoten vanaf 7.30 uur. En ja. Er zal nog steeds in tijdvakken gestart worden. Naar de andere starttijden wordt nog goed gekeken, maar zullen niet veel afwijken of blijven gelijk. Wel gaat de 5 kilometer op alle dagen naar de ochtend…

Dagkaarten 5 Kilometer Gratis
De Duin en Bollen Vierdaagse wil zo veel mogelijk mensen laten bewegen. En daar gaat de organisatie ver in. De dagkaarten van 'De vijf van Hoogvliet' voor de donderdag, vrijdag en zaterdag worden daarom gratis beschikbaar gesteld. Op deze manier kunnen meer mensen kennismaken met het Vierdaagsegevoel.

De gratis-5km-actie is gericht op scholen, bejaardenhuizen, buurthuizen maar ook op mensen die het wandelen nog niet eerder als leuke bezigheid hebben beschouwd.

De dag-wandelaars verdienen een speldje. Wie de officiële DB4Daagse-medaille omgehangen wil krijgen, moet wel de volle 4 dagen lopen en daar voor betalen. 

Deelnemers die van de gratis-5km-actie gebruik willen maken, moeten zich wel officieel per dag inschrijven. Inschrijven kan via www.db4daagse.nl. Scholen en andere groepen (meer dan 12 personen) kunnen dat via een groepsformulier doen, dat kan worden aangevraagd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactgegevens

Duin en Bollen Vierdaagse
info@db4daagse.nl
071-8200434