Datum: 02-10-2023 - 20:22


Bouwkundig Duurzaam Advies
Duurzaam Volgens Plan geeft onafhankelijk bouwkundig advies op maat en heeft hierbij een duidelijk duurzaam blikveld aan toegevoegd. Duurzaam bouwkundig advies is niet alleen mijn passie, maar is een must voor het rendabel onderhouden van uw vastgoed. Benieuwd wat Duurzaam Volgens Plan voor u kan betekenen?

Duidelijke missie om tot een echt Duurzaam Bouwkundig Advies te komen.
Duurzaam Volgens Plan heeft een duidelijke missie. “Uw vraagstuk op een duurzame manier benaderen levert gegarandeerd altijd winst op voor het milieu, uw comfort en uw portemonnee.”

Waarbij 3 basis principes gelden:
* Wat is de impact op het milieu
* Welk comfort wordt gevraagd
* Past het binnen budget
Duurzaamheid heeft voor mij niet alleen betrekking op een lange levensduur van toegepaste producten, maar juist de impact van het product op het milieu staat centraal. Kan het product na zijn levensduur opnieuw verwerkt worden als nieuw materiaal of kan het nadat het zijn einde levensduur heeft bereikt op ecologische wijze terugvloeien in de natuur.

Deze meerwaarde biedt Duurzaam Volgens Plan vanuit zijn eigen principiële waarden. Net als veel bedrijven die een lineaire economie als leidraad hanteren ervaart u bij Duurzaam volgens plan dus geen “Window dressing”. Nu doen is klaar zijn voor de volgende generatie! Dat wilt u toch ook? Ter conclusie: Duurzaamheid en Bouwkundig advies is onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

Duurzaam Volgens Plan brengt uw wensen in kaart en maakt uw wensen uitvoerbaar, omdat gewerkt wordt met slimme oplossingen die passen in uw budget. Het advies is zeer praktisch, nadat een schriftelijke rapportage voor u is uitgewerkt ook direct inzetbaar voor uw project.

Duurzaam Volgens Plan is niet gebonden aan merken, producten of bedrijven. Dat maakt het geven van advies eerlijk, onafhankelijk en objectief.
Alle diensten voor u op een rij:
* Subsidie
* Zonnepanelen
* Energie
* Beheer
* Bouwtoezicht
* Oplevering
* Vergunningen

Om het duurzaam bouwkundig advies voor uw plan volledig te maken verzorg ik uiteraard het benodigde tekenwerk bij alle werkzaamheden. Verwerk uw tekenwerk in 2d plattegronden, maar indien dit noodzakelijk is kan er ook gezorgd worden voor een 3d uitwerking. Benodigde constructieberekeningen verzorgen wij natuurlijk ook als dit noodzakelijk blijkt te zijn voor het uitvoeren van uw werkzaamheden.

Met Duurzaam Volgens Plan bent u niet alleen verzekerd van een zeer volledig bouwkundig advies. Duurzaam Volgens Plan denkt ook mee in uw comfort wensen en doet dit in combinatie met de meest verstandige keuze voor het milieu. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en laten we samen een mooie wereld achter. Daarbij plant Duurzaam Volgens Plan ook nog eens voor elke opdracht een boom in samenwerking met Trees for All.

Neem snel contact op met Duurzaam Volgens Plan voor meer informatie.

Contactgegevens

ING. E.P. Wakelkamp
Lelie 1
2211 JX Noordwijkerhout
Mobiel: 06-86690949