Datum: 01-10-2023 - 18:43


Wij staan voor een persoonlijke begeleiding, betrokken en liefdevol.

Al 143 jaar zit het familiebedrijf in de Haarlemse Oranjestraat en is ook ruim 65 jaar een begrip in De Zilk, Hillegom en de Bollenstreek. Martin Uitendaal is eigenaar. Hij groeide op in het bedrijf. Sonja werkt er nu al 20 jaar met heel veel plezier. Samen zijn wij 24/7 persoonlijk bereikbaar om mensen die een sterfgeval meemaken te ondersteunen.

Onze kracht schuilt in persoonlijke kwaliteit. Voor ons is dit werk haast een roeping. Wij zijn als uitvaartverzorgers bij alle facetten van het overlijden betrokken. Van het eerste telefoontje van de melding van het overlijden tot aan de nabespreking, wij regelen alles.

Wij staan dicht bij de nabestaanden en ondersteunen ze op alle manieren. Emoties spelen een belangrijke rol waardoor het overzicht ontbreekt, wij bieden dat.

Wij beschikken over een bovengemiddeld empathisch vermogen. Dat is nodig, want het regelen van een uitvaart is voor iedereen een gevoels- en vertrouwenskwestie. Verder beseffen wij als geen ander dat respect en waardigheid voor zowel overledenen als nabestaanden ongelooflijk belangrijk is.

Wat ons bijzonder maakt.
De eenvoud, niet afhankelijk van derden en aandacht voor uw nabestaanden. Uitvaartverzorging Uitendaal heeft jarenlange ervaring in het organiseren van uitvaarten. Wij hebben de meest bijzondere uitvaarten mogen verzorgen, waaronder de uitvaart van Pim Fortuyn.

Bij het organiseren van een uitvaart komt veel kijken. Wij ontzorgen u en nemen de tijd om al uw wensen- en die van de overledene te bespreken. Dit doen we niet even in een uurtje, maar wij bouwen dit samen op tot aan de dag van de uitvaart.

Wie zijn wij?

Een oude bekende in uitvaartland, al sinds 1878 bestaat het familiebedrijf Uitvaartverzorging Uitendaal.

Martin, met zijn jarenlange ervaring en bijscholingen, staat u met raad en daad bij voor een mooie en verzorgde uitvaart waarbij hij u zoveel mogelijk zorgen uit handen neemt.

Ook Sonja Raijmakers zit al jaren in het vak en hecht veel waarde aan een persoonlijke en professionele begeleiding, waarbij uw wensen voorop staan.

Sonja heeft diverse opleidingen gevolgd, waaronder ‘Thanatopraxie’, een vorm van tijdelijk conserveren.

 

Contactgegevens

Uitvaartverzorging Uitendaal
Oranjestraat 21
2013 VA Haarlem
Tel: 023 – 532 44 86