Datum: 02-10-2023 - 07:01

Vanaf zijn 8ste jaar al is Boris bezig met trommelen, drummen en muziek maken. Hij komt uit een muzikaal gezin en het was vrij logisch dat Boris snel wilde samenspelen in orkesten en bands.

Verschillende orkesten, van symfonische-, harmonie-, fanfare- tot zelfs dweilorkesten hebben de muzieksmaak deze drummer en slagwerker enorm breed doen ontwikkelen. Het liefst houdt hij zich bezig met blues en jazz, maar ook de feestmuziek die je op ieder feest wel hoort speelt hij maar al te graag.  

Boris studeerde in 2022 af aan het conservatorium Haarlem voor de studie Pop drums. Momenteel is hij actief in de coverband CrazyHouse collective, de Wouter Kiers Band en bij bluesband Luther's. Verder speelt hij bij diverse producties als sessiedrummer waar zijn ondersteunende spel hem kenmerkt.  


Boris: “Graag breng ik mijn leerling in contact met verschillende soorten en stijlen muziek. De ervaring heeft mij geleerd dat je veel leert als je interesse breed is. Ik haal er enorm veel plezier uit om met mijn leerlingen op ontdekkingstocht te gaan en zo hun eigen muzieksmaak te helpen ontwikkelen.

Zo kun je misschien later je eigen band beginnen. Ik kan je leren wat je daarvoor allemaal moet kunnen. Ik breng graag mijn passie voor samenspelen in een band over en natuurlijk komt ook techniek, groove en theorie aan bod in mijn lessen.”

Contactgegevens

Drumschool Boris Weijers
Kerkstraat 60
2211 RK Noordwijkerhout
Mobiel: 06 16 09 27 37