Datum: 31-03-2023 - 19:10

OPTIMO VvE beheer is een jonge onderneming van Timo de Jong, geboren en getogen in Noordwijkerhout. Timo is specialist in alles omtrent de Verenigingen van Eigenaars. Hij combineert ondernemerschap met een passie voor het VvE beheer. OPTIMO beheer biedt complete pakket diensten aan waarbij wij het gehele VvE beheer uit handen nemen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een samenwerking bij afname van losse diensten, zoals enkel financieel beheer of bestuurlijk beheer.

De experts bij OPTIMO beheer hechten waarde aan transparante en eerlijke communicatie. Wij weten dat geen enkele VvE hetzelfde is en geven daarom altijd advies op maat. Loopt u tegen een probleem aan of kunt u simpelweg extra hulp gebruiken? OPTIMO beheer adviseert u op het gebied van zowel onderhoud alsook wettelijke rechten en plichten van uw VvE.

Bij ons staat efficiëntie centraal, vandaar de naam OPTIMO, optimaal VvE beheer. Kort op de bal, uw actiepunten vakkundig regelen en afvinken. Dankzij onze efficiëntie kunnen wij net een stap verder gaan dan andere VvE beheerders. Naast het leveren van financiële, bestuurlijke, administratieve en technische diensten, streven we bij OPTIMO beheer er ook voor om een goede gesprekspartner te zijn en u te ontzorgen waar gewenst. Kijk even op de website en neem contact op.

     

Contactgegevens:
OPTIMO beheer
Timo de Jong
Noordwijkerhout
06-55555256
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
https://optimobeheer.com