Datum: 31-01-2023 - 17:33


Per 1 januari 2022 hebben wij binnen Warmerdam Revalidatie Service een hulpmiddelenwinkel in het bedrijf opgericht. Wat is eigenlijk het verhaal hierachter?

Warmerdam Revalidatie Service vierde in 2020 haar veertigjarige jubileum. WRS is in 1980 opgestart door Eric Warmerdam met als doel: mensen mobiel te houden. We zijn begonnen als groothandel met een reparatie afdeling. Later zijn we ons meer gaan begeven op het (speciale) aanpassingswerk. Met ruim 3000 artikelen op voorraad kunnen wij snel handelen.

Dennis Warmerdam, één van de drie zoons van Eric Warmerdam en intussen 13 jaar werkzaam binnen de organisatie, had altijd al de ambitie om een winkeltje te beginnen. In ons pand hebben we een kleine ruimte gecreëerd en dit ingericht met verschillende hulpmiddelen. Kwaliteit en deskundige service staat bij ons hoog in het vaandel en door nog meer service aan te bieden hebben wij nu de mogelijkheid nog meer mensen te helpen.

Het assortiment is breed en is hierdoor beschikbaar voor veel verschillende doelgroepen. Bent u net moeder geworden? Dan hebben we verschillende producten van Medela in ons assortiment. Bent u slecht ter been? Dan hebben we een ruime keuze uit rollators, wandelstokken, sta-op stoelen en nog veel meer. Bent u nu nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust even langs voor een praatje of informatie en neem meteen een kijkje in de winkel!


Warmerdam Hulpmiddelenwinkel gaat samenwerken met Marente!
Als lid van Marente profiteert u nu met uw Marente Ledenpas van 10% korting op ons gehele assortiment. Daarnaast krijgt u de huur van krukken of looprekken 13 weken gratis en krijgt u ook nog eens 10% korting op het huren van andere hulpmiddelen.

Om de samenwerking te vieren, hebben we nu speciaal voor alle Marente leden een extra scherpe aanbieding in de winkel. Een bewegingstrainer met elektronisch display, van € 59,95 nu voor maar € 47,95. Deze aanbieding is geldig t/m 31-12-2022 en alleen geldig in de winkel.

Kijk voor meer informatie over de bewegingstrainer op onze website: klik hier

Contactgegevens

Warmerdam Hulpmiddelenwinkel
Herenweg 112
2211 VA Noordwijkerhout
Tel: 0252-754646