Datum: 04-06-2023 - 02:19


Veilig thuis blijven wonen

U zelf of iemand in uw omgeving kan te maken krijgen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Advies van een externe partij zoals familie, vrienden, zorgverleners of uit eigen overwegingen kunnen goede redenen zijn om naar de mogelijkheden te kijken om uw woning toekomstbestendig te maken zodat u langer zelfstandig kunt blijven wonen.

Van Egmond Zorgaanpassing B.V. beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van aanpassingen in en om de woning en kan u een goed persoonlijk advies geven over de mogelijkheden voor aanpassingen in uw huis. Kleine aanpassingen kunnen al een groot verschil maken in leef gemak. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk en geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Doe de gratis woningscan
Geheel vrijblijvend en kosteloos!

De 4 stappen:

Stap 1. Één van onze specialisten komt geheel vrijblijvend van kosten bij u op bezoek om uw woning te bekijken.

Stap 2. Er wordt gezamenlijk over de wensen en mogelijke veranderingen gesproken. Wij kijken hierbij bijvoorbeeld naar de keuken, de badkamer en het toilet. Voor de mogelijkheden kunnen wij een afspraak maken in het inspiratiecentrum in Lisse om gezamenlijk te kijken naar de materialen die kunnen worden toegepast in uw woning.

Stap 3. Heldere kosten opgave en een aanpassingsplan.

Stap 4. De uitvoering.

Afspraak

Het adviesgesprek neemt een uur tijd in beslag. Na het gesprek krijgt u een duidelijk overzicht van de mogelijkheden in uw situatie. Alle facetten komen aan bod en er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Maak een afspraak

Alle diensten

Langer thuis blijven wonen.

Langer zelfstandig wonen, veiliger wonen en/of slimmer wonen, wij hebben voor u de beste oplossing.

Openingstijden showroom Blokhuis 47b Lisse.

maandag: op afspraak
dinsdag: op afspraak
woensdag: 10:00–16:00 uur
donderdag:   10:00–16:00 uur
vrijdag: 10:00–16:00 uur
zaterdag: op afspraak
zondag: gesloten

Contactgegevens

Van Egmond Zorgaanpassing BV
Blokhuis 47 B
2161 EV Lisse
Tel: 0252 255 525