Datum: 25-09-2023 - 05:00

Welkom bij Havaroo Bestratingen!
Havaroo Bestratingen is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van diverse soorten bestratingen, het uitvoeren van grondwerkzaamheden en de uitvoering van rioolwerkzaamheden.


Het straatwerk zit bij de familie Van Roode in het bloed. Het begon met Jaap van Roode en zijn broers. Zij richtten het bedrijf Gebroeders Van Roode op. De zoon van Jaap van Roode, Hans van Roode, ging door in het straatwerk. Hij is nu samen met 2 zoons, Tim en Chris van Roode, eigenaar van Havaroo Bestratingen. Havaroo Bestratingen is een echt familiebedrijf en bestaat sinds 7 augustus 2001. 

Om uw opdracht netjes, op tijd en vakkundig te kunnen verzorgen, gebruikt Havaroo Bestratingen de juiste materialen en nieuwste technieken. Op onderstaande afbeeldingen ziet u een overzicht van deze materialen en technieken.


Op onze website wordt u enige uitleg gegeven over ons bedrijf, de materialen die wij gebruiken en verschillende projecten die wij hebben gerealiseerd. Wij werken voornamelijk voor aannemers en bedrijven, maar ook voor particulieren.

Contactgegevens

Havaroo Bestratingen
Sporkenhout 11
2211 PL Noordwijkerhout
Tel: 0252-377210
Mobiel: 06-51846371