Datum: 23-09-2023 - 03:51


Welkom bij Bed & Breakfast De Raetskamer.

Onze gezellige B&B bevindt zich in het Hart van de Bollenstreek: Noordwijkerhout. Met 6 moderne en sfeervolle kamers bieden wij een persoonlijke ervaring voor een vakantie, weekendje weg of voor zakengasten. Wij zijn Jeannette en Danique, moeder en dochter en samen runnen wij deze comfortabele Bed & Breakfast.

De Bollenstreek is een unieke streek in Nederland en dit laten wij graag zien in onze B&B door middel van heerlijke streekproducten bij het ontbijt, prachtige oude en recente foto’s en veel kennis over de omgeving. Met de streek zijn vele activiteiten voor jong en oud is onze B&B een perfecte uitvalsbasis voor een vakantie of weekendje weg.

  

Bed & Breakfast De Raetskamer biedt zes comfortabele kamers inclusief een smaakvolle 'breakfast' in de sfeervolle ontbijtzaal aan, alles om te ontspannen tijdens uw vakantieverblijf of weer voor te bereiden op uw werk. Binnen 10 minuten bevindt u zich op de A44 en bent u zo in de grootste steden (Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Leiden) van Nederland. Wilt u langdurig verblijven of heeft u specifieke wensen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Voor meer informatie zie onze website: www.deraetskamer.nl

Contactgegevens

Bed & Breakfast De Raetskamer
Schoolstraat 17 A en B
2211 EA Noordwijkerhout
Mobiel: 06-11420407