Datum: 21-04-2021 - 03:10


- bureau voor personele zaken -

GoFranky – bureau voor personele zaken – brengt tijdelijk HRM vakkennis en capaciteit binnen waar een organisatie op dat moment behoefte aan heeft. Op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Zodat een organisatie weer vooruit kan.

In interim functies als bijvoorbeeld personeelsadviseur, recruiter of coach, maar altijd in de rol van “partner in business”. Betrokken, collegiaal en enthousiasmerend.

Wat gaan we doen?
•  recruitment, werving & selectie: we halen de beste medewerkers binnen
•  performance management: we evalueren en sturen op resultaten
•  (job)coaching: we herkennen en erkennen het talent in elke medewerker
•  re-integratie: we begeleiden terug naar de werkvloer al dan niet in andere omstandigheden
•  outplacement: we bieden een ander toekomstperspectief
•  ..en we doen verder alles wat het beste uit de medewerker haalt

GoFranky richt haar dienstverlening speciaal op het MKB bedrijf in de duin- & bollenstreek. Want… GoFranky is Irene van den Berg.

Een HR professional en vitaliteitscoach met een scherp oog voor talent en een bedrijfskundige aanpak. Als geboren en getogen Noordwijkerhoutse heeft zij het ondernemerschap, relativeringsvermogen en de pragmatische aanpak die de bevolking van deze regio eigen is. En 20 jaar ervaring in het Human Resources vakgebied, opgedaan bij grote multinationals als ING, Kawasaki en TNT en een aantal MKB bedrijven uit deze streek, hebben haar gevormd tot een zakelijke gesprekspartner die graag vanuit de HR discipline meedenkt met de ontwikkeling van een organisatie.

Heb je als organisatie de wens om het beste te halen uit de medewerkers? Neem dan contact op. Dan komt Irene graag met je praten om de behoefte op personeelsgebied in kaart te brengen, waarna een plan van aanpak wordt opgesteld. Prettig in de samenwerking. Flexibel en betaalbaar. En als je als organisatie het roer zelf weer in handen wilt nemen, dan kan dat direct. Graag tot ziens!

GoFranky – bureau voor personele zaken
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bel: 06-20114308 

Klik op het logo voor de website van GoFranky.

Contactgegevens

GoFranky - bureau voor personele zaken

Noordwijkerhout
Mobiel: 06-20114308