Datum: 04-06-2023 - 01:50

Welkom bij Jansen's Overseas.

Jansen's Overseas b.v. is de specialist in bol- & knolgewassen. Wij leveren losse bollen, opgeplante bloembollen-op-pot, in 4 verschillende stadiums, voorverpakte bloembollen, diverse planten (helleborus, skimmia, gaultheria, pernettya, pinus) aan professionele broeiers, tuincentra, bloemenwinkels, grootwinkelbedrijven en publiek toegankelijke parken in alle delen van de wereld. Bovendien zijn wij hofleverancier van Keukenhof, de grootste voorjaarstuin ter wereld.

Omdat wij het hele proces – van kwekerij tot export – zelf in de hand hebben, kunnen we de kwaliteit in alle facetten sturen. Elke bol wordt met zorg gekweekt, gekeurd, verwerkt en bewaard zodat wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Met liefde en deskundigheid leveren wij een product van topklasse af; ‘excellent’ is onze standaard.

Wij zijn ons zeer bewust van onze omgeving en maatschappelijk verantwoord ondernemen is onze tweede natuur. Jansen’s Overseas B.V. is dan ook MPS GAP, MPS SQ én MPS A gecertificeerd.

Kleurrijk assortiment: 
Onze catalogussen zijn volledig digitaal en doorzoekbaar te bezichtigen via deze website. We besteden veel zorg aan het compleet en actueel houden van deze catalogus.

 Losse bloembollen catalogus:  Opgeplante bloembollen catalogus:  Voorverpakte bloembollen catalogus:
Hier vindt u de losse
bloembollen. Welke
te filteren zijn op soort,
kleur en alfabet.
Hier vindt u de opgeplante
bloembollen op pot in een
digitaal bladerbare catalogus.
Hier vindt u de voorverpakte
bloembollen in kleinverpakkingen
in een digitaal bladerbare catalogus.


Klik op het logo voor de website van Jansen's Overseas.


Contactgegevens

Jansen's Overseas B.V.
Schippersvaartweg 34
2211 TL Noordwijkerhout
Tel: 0252-376541
Fax: 0252-375645