Datum: 21-01-2020 - 23:55

Op zoek naar een verwarmingsmonteur, loodgieter, elektricien of dakdekker? Installatiebedrijf Van Nes!
Bij Installatiebedrijf Van Nes staat ambachtelijk vakwerk voorop, gecombineerd met kennis van de modernste technieken en een goede service. Van het aanleggen van centrale verwarming, een gashaard en een badkamer of toilet tot het controleren of repareren van een cv-ketel en het afwerken van een dak: wij draaien onze hand er niet voor om. Onze stelregel: voor 10.00 uur gebeld, dezelfde dag hersteld. 

Voor particulieren en de zakelijke markt
Sinds de oprichting in 1962 zijn we uitgegroeid tot een bedrijf waar alles draait om vakwerk, techniek, design en luxe – inclusief een gedegen advies. We werken voor zowel particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) als de zakelijke markt: van aannemers tot overheidsinstellingen. Onze monteurs en binnendienstmedewerkers zijn u graag van dienst, van tekening tot en met oplevering.Centrale verwarming Van HR-ketel tot designradiator
Uw huis is pas echt een thuis als het er behaaglijk is. Met overal de juiste temperatuur en altijd warm water voor een verkwikkende douche of een ontspannend bad. Installatiebedrijf Van Nes  zorgt graag voor goed advies en een complete cv-installatie, inclusief een HR-ketel of combiketel die het beste past bij uw gezinssituatie. Uiteraard met fraaie radiatoren – bijvoorbeeld designradiatoren – voor uw badkamer, keuken, woonkamer of slaapkamer.
Nieuwe badkamer: volop comfort
Wilt u uw badkamer verbouwen of een nieuw toilet? In de ruime showroom vindt u altijd sanitair van uw smaak. U combineert  heel eenvoudig de benodigde elementen van uw voorkeur. Uiteraard garanderen we de productkwaliteit, veiligheid, installatie en het onderhoudsgemak tot in het kleinste detail.

Sanitair en tegels
Is uw badkamer of toilet toe aan een nieuwe inrichting of zelfs aan een gehele renovatie? Voor zowel tegels als sanitair bent u bij ons aan het juiste adres. Ook hebben wij een ruime keuze aan sanitair op voorraad.

Sfeerhaard, gashaard of elektrische haard kopen?
Wilt u het thuis gezellig maken met een sfeerhaard of gaskachel? In de ruime showroom kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod sfeerhaarden en elektrische haarden, die we u allemaal brandend kunnen laten zien. In modern of classic design, met of zonder schouw, als doorkijkhaard of tegen de wand. Heeft u een keuze gemaakt, dan komen we de haard graag bij u installeren. Wilt u toch liever een houtkachel of palletkachel? Ook die kunnen we leveren en bij u thuis komen installeren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

Een sauna, stoomcabine of infraroodcabine thuis
U wilt thuis uw eigen wellnesscenter, zodat u de perfecte harmonie bereikt tussen lichaam, geest en ziel? U kunt kiezen uit diverse systemen voor hydrotherapie, spatherapie en lichttherapie. Verder bieden we stoomcabines, saunacabines en infraroodcabines voor thuis.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de sauna- en wellnessproducten van Beauty & Care: van sauna opgietmiddelen en aromatherapie tot badolie, scrubzout en massageolie. Professionele producten voor thuis, waarmee u uw eigen badkamer omtovert tot een ware tempel voor rust en ontspanning.  Dakbedekking, lood, koper en zink
Installatiebedrijf Van Nes is gespecialiseerd in dakwerk: we beheersen zowel het oude ambacht als de moderne technieken. Uiteraard geven we u vooraf advies welke dakbedekking voor uw situatie het meest geschikt is. Is uw dak niet geïsoleerd, dan kunnen we dat ook voor u verzorgen. Belangrijk, want zonder degelijke isolatie gaat er veel warmte via het dak verloren. Ook verzorgen wij met plezier al het loodwerk, koperwerk en zinkwerk aan uw woning of bedrijf. Van zinken en koperen dakgoot tot loodslab.  

Thuis slim energie besparen.
Ook bij u thuis of op de zaak valt energie te besparen. Wij geven u graag maatwerk advies. Bijvoorbeeld over het gebruik van dak-, wand- of vloerisolatie, radiatorfolie, energiezuinige apparatuur, zonnepanelen, zonneboiler of een warmtepomp.

Installatiebedrijf Van Nes: uw Bespaarinstallateur
Om kennis te delen en voorop te blijven lopen met nieuwe, duurzame ontwikkelingen hebben we ons aangesloten bij de Bespaarinstallateur. Binnen dit verband werken GasNed-installateurs samen om energie te besparen. Met het oog op de toekomst én uw portemonnee! 

Ontzorgexpert.
Heeft u een woning die aangepast moet worden? Omdat u extra comfortabel wilt wonen, of misschien uit medische overwegingen. Installatiebedrijf Van Nes is als Ontzorgexpert gespecialiseerd in alle soorten woningaanpassingen. Van aanpassingen in uw badkamer tot huisautomatisering en drempelloos wonen; wat uw wensen ook zijn, wij kunnen het realiseren.

24 uur per dag service en onderhoud voor uw cv-ketel
Om uw cv-ketel en elektrische installaties optimaal te laten functioneren, is goed onderhoud onmisbaar. Wij bieden u diverse serviceabonnementen aan: van een aantrekkelijk onderhoudsabonnement tot en met een all-in servicepakket. Zo bent u altijd zeker van een perfecte werking. Doet er zich toch een storing voor? Dan staat onze servicedienst 24 uur per dag voor u paraat om deze snel op te lossen. Voor alle abonnementen geldt: u betaalt geen voorrijkosten en u kunt rekenen op een snelle service bij storingen! 

Bestel uw vuurwerkpakketten.
Aan het eind van het jaar kunt u vuurwerk bestellen. We leveren siervuurwerk, knalvuurwerk, vuurwerkpakketten, vuurpijlen en kindervuurwerk.

 

Contactgegevens

Installatiebedrijf van Nes
Smelterij 37
2211 SH Noordwijkerhout
Tel: 0252 376469
Fax: 0252 376513