Datum: 21-08-2017 - 21:48

 

Socialconnector Bollenstreek is de schakel voor en door het MKB.

Het gaat er niet om wat niet met elkaar kan, maar wat "juist" wel! Dit is het credo van Socialconnector Bollenstreek. Er wordt hard en veel gewerkt in het MKB. Hoe mooi zou het zijn als we van elkaars diensten gebruik kunnen maken en met elkaar kunnen groeien naar een hoger level.

Socialconnector Bollenstreek is het bedrijf voor het MKB in de bollenstreek. Alles wat er gebeurt, op nieuws gebied, kan worden samengevoegd op websites en socialmedia.

Veel van de MKB bedrijven starten enthousiast met een eigen website en diverse socialmedia's. Na een tijdje hard werken hieraan, omdat het leuk is, komt uiteindelijk de klad er toch in. Berichten worden niet meer geplaatst of komen gewoonweg te laat op hun diverse media en heeft hierdoor waarschijnlijk geen nieuwswaarde meer.

Op dit punt komt Socialconnector Bollenstreek om de hoek kijken. Socialconnector Bollenstreek kan voor een gunstig tarief de websites en socialmedia gaan onderhouden. Er kan gekozen worden voor diverse modules. Dit is een product die voor een maand wordt afgesloten met een contractsduur van minimaal 1 jaar.

Naast de gekozen module wordt al het nieuws wat wordt gebracht, op de diverse media, ook nog eens gratis geplaatst op de nieuwssite voor het MKB van Socialconnector Bollenstreek. Hierdoor kunnen andere MKB bedrijven ook uw nieuws lezen en blijven zij op de hoogte wat er in uw bedrijf aan vernieuwingen speelt.

Hierdoor ontstaat een wisselwerking tussen bedrijven en kan men wellicht gebruik maken van elkaars diensten. Alle bedrijfsinfo van deze klanten, die zijn aangesloten bij Socialconnector Bollenstreek, kunnen namelijk makkelijk teruggevonden worden op hun eigen bedrijfspagina.

Socialconnector Bollenstreek wil verbinden en het nieuws laten stromen in ieder opzicht. Naast deze diensten biedt Socialconnector Bollenstreek nog veel meer. Kijk voor informatie op onze website, klik op de volgende links:

- Drukwerk

- Ontwerp posters

- Fotografie


Hulp nodig bij al uw computer vragen?

Socialconnector Bollenstreek is er niet alleen voor het MKB. Er is een nieuwe mogelijkheid die we bieden voor de particulieren sector.

Zoals de naam van ons bedrijf al doet vermoeden wil Socialconnector Bollenstreek verbinden op alle gebied. We denken dan ook dat het voor iedereen leuker en makkelijker moet zijn om gebruik te maken van alle beschikbare middelen van het internet. Niet alleen het gebruik van internet maar ook dat van de smartphone of tablet.

Want u kent het vast wel. Wie heeft er nu geen vragen gehad over het gebruik van deze mogelijkheden? Een computer die vastloopt. Telefoon die moeilijk is in te stellen. Een tablet die niet gesynchroniseerd kan worden met diezelfde telefoon. Bedenk het maar want de lijst met vragen kan eindeloos zijn.

Soms zou je dan graag even geholpen willen worden om deze problemen op te lossen. Socialconnector Bollenstreek is u dan heel graag van dienst. We werken met transparanten tarieven en weet u direct waar u aan toe bent.

Klik hier om te bekijken waar we u mee van dienst kunnen zijn.

Contactgegevens

Socialconnector Bollenstreek
Zeestraat 7-M24
2211 XA Noordwijkerhout
Mobiel: 06-29992210