Datum: 20-10-2017 - 10:50Welkom bij MoMar Matrasreiniging en meer....
'MoMar Matrasreiniging en meer...' van Marja Wagenmakers uit Noordwijkerhout,
richt zich hoofdzakelijk op het verwijderen van huisstofmijt-uitwerpselen uit matrassen.

In 'elk' matras leven miljoenen huisstofmijtjes, een verhaal wat de meeste mensen wel bekend in de oren zal klinken. Maar men doet er niks aan, simpelweg omdat men niet weet dat er wat aan gedaan kan worden. Huisstofmijten zijn mini-spinnetjes en ze leven van de huidschilfers en transpiratievocht van de mens, wat in elk matras overvloedig aanwezig is.

Zonder echt te beseffen wat er in hun matras zit kruipt iedereen 's avonds lekker in z'n 'schone' bed, zo denkt men. Het klinkt niet bepaald smakelijk, maar die miljoenen mijtjes produceren via hun uitwerpselen een heel fijn, wit poeder wat allergenen en bacteriën bevat. Je ziet het niet, maar het is er wel, en je ademt het de hele nacht in.

Ademhalingsproblemen, eczeem, reumatische klachten, maar ook een droge mond, altijd verstopte neus bij het wakker worden, of juist een lopende neus. Ook slecht in slaap kunnen komen en rusteloze benen kunnen symptomen zijn van overgevoeligheid voor huisstofmijt-uitwerpselen. Een goede reden om hier iets tegen te doen! Maar ook als u geen last heeft van dergelijke klachten is het een prettig idee om op een schoon en fris matras te slapen, toch?

Met het mooie weer van de afgelopen periode hangen overal de dekbedden te luchten, de kussens worden uitgeklopt, de gordijnen gewassen, maar het matras wordt vergeten, terwijl dat juist de grootste bron van vuil en bacteriën is.

MoMar matrasreiniging komt voor een redelijke prijs bij u thuis uw matrassen diep-reinigen en behandeld ze aansluitend met een biologische spray. Hierdoor worden de bacteriën en huisstofmijten grotendeels gedood, waardoor het veel langer duurt voordat het matras weer vervuild is. Na behandeling is uw matras weer echt schoon en fris.

Naast het reinigen van matrassen kan MoMar ook vloerbedekking, vloerkleden en trap-stofferingen voor u reinigen. Ook het schrobben van een hard stenen vloer behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie en prijzen kunt u terecht
op de website www.momar-matrasreiniging.nl.

Contactgegevens

MoMar Matrasreiniging en meer...
Duin en Dal 68
2211 JS Noordwijkerhout
Mobiel: 06-24672011