Datum: 24-02-2018 - 04:48

 Welkom bij Carlady, de wonen- en mode winkel van Noordwijkerhout.

 Op zoek naar een winkel, waar je altijd kunt slagen? Bij ons moet je niet gehaast in en uit de winkel gaan, maar lekker even komen zoeken naar iets wat bij je pas. Van de landelijke tot moderne stijl.

Eetkamertafels en eetkamerstoelen, zitmeubelen veel van Nederlands fabricaat, kasten en u kunt bij ons goed terecht voor woonaccessoires zoals verlichting, schilderijen, spiegels ,kussens. En ook voor hele leuke betaalbare damesmode (ook voor een maatje groter), kortom te veel om op te noemen.

   

 Sinds 1992 is Carlady gevestigd aan de Dorpsstraat 37-37a en de klant wordt bij binnenkomst compleet verrast door de brede variatie aan producten die te zien zijn. Klokken, spiegels, schilderijen, verlichting, meubels, decoratieartikelen en mode. Een opsomming is eigenlijk zinloos, want er zijn nog honderden artikelen te verkrijgen.

Wij zijn even anders dan anders en hebben een heel breed productaanbod. We zijn heel sterk in op maat gemaakte lampenkappen, verlichting, klokken en schilderijen. Voor de hier verkrijgbare meubels hebben we 200 verschillende stoffen waaruit gekozen kan worden.

Sinds 2010 hebben wij een leuke collectie aan kleding en tassen. Het is een gemis als je deze winkel nog nooit gezien hebt, want mensen komen van Hoofddorp, Amsterdam en Apeldoorn speciaal hierheen om iets speciaals te vinden.

Ik, eigenaresse Carla Broekhof, vind het heerlijk om met de mensen mee te denken. Soms neem ik ze zelfs mee naar een beurs, zodat ze daar zelf kunnen uitzoeken wat ze mooi vinden. Ook geef ik desgewenst advies aan huis! U bent van harte welkom.

Carlady Wonen & Mode
Dorpsstraat 37-37a
2211 GA Noordwijkerhout

Openingstijden:
Maandag 12-18 uur
Dinsdag 09-18 uur
Woensdag 09-18 uur
Donderdag 09-18 uur
Vrijdag 09-18 uur
Zaterdag 09-17 uur
Zondag gesloten

Klik op het logo voor de website van Carlady.

Contactgegevens

Carlady Wonen & Mode
Dorpsstraat 37-A
2211 GA Noordwijkerhout
Tel: 0252-370627