Datum: 02-10-2023 - 00:54Welkom bij Hooijmans Zonwering in Noordwijkerhout.

Het is heerlijk als de zon schijnt. U zit gezellig op het terras in de tuin of op het balkon te genieten van de zon. Na een tijdje wordt het u te warm of krijgt u teveel last van de uv-straling van de zon. U wenst nu liever even in de schaduw te verblijven. Een zonwering van Hooijmans Zonwering uit Noordwijkerhout biedt dan de oplossing.

 

Hooijmans Zonwering in Noordwijkerhout levert al meer dan 20 jaar zonwering, rolluiken en raamdecoratie. Het bedrijf speelt in op nieuwe trends als terrasoverkappingen, warmtestralers en verlichting in de schermen.

Frank Hooijmans is de eigenaar van Hooijmans Zonwering. Indien u een afspraak maakt, adviseert hij bij u thuis over de verschillende mogelijkheden van zonwering. Vervolgens stuurt hij u een vrijblijvende offerte op maat.

Het kan ook zijn dat u de producten wenst te zien hangen in onze sfeervolle showroom op de Walserij 13D industrieterrein Gravendam Noordwijkerhout.

U kunt dan zowel overdag als ’s avonds van maandag tot en met zaterdag een afspraak maken om de showroom te bezoeken.

Vanaf 1 maart tot en met 31 augustus bezoekt u de showroom op vrijdagavond tussen 19.00 - 21.00 uur of op zaterdag tussen 10.30 - 16.30 uur zonder afspraak.

In onze showroom hangen al 7 verschillende cassette knikarmschermen van diverse leveranciers als Weinor, MySun en Sunmaster.

Bij Hooijmans Zonwering heeft u 1 aanspreekpunt die verantwoordelijk is voor het gehele traject van aanschaf tot en met garantie en service van de zonwering.

Wenst u een afspraak thuis of in de showroom, of een vrijblijvende offerte? Klik hier voor de website met meer informatie.

 
Openingstijden showroom:
Vanaf 1 maart tot en met 31 augustus bezoekt u de showroom op vrijdagavond
tussen 19.00-21.00 uur of op zaterdag tussen 10.30-16.30 uur zonder afspraak.
Overige dagen en tijden zijn op afspraak.

Contactgegevens

Hooijmans Zonwering
Walserij 13D
2211 SJ Noordwijkerhout
Tel: 0252-373855