Datum: 19-01-2021 - 06:58

Vanuit inmiddels 25 vestigingen bemiddelen wij bij de huur en verhuur van woningen. Voor zowel beleggers als woningcorporaties maar ook voor mensen die hun te koop staande woning via overbruggingsverhuur willen verhuren op basis van de Leegstandwet. Door onze landelijke dekking kan 123Wonen u van dienst zijn bij het huren of verhuren van een of meerdere woningen in geheel Nederland.


 Wij verzorgen zowel tijdelijke verhuur van woningen als verhuur van woningen voor onbepaalde tijd. U kunt kiezen voor kale huur, gemeubileerd huren of gestoffeerd huren. Als verhuurder van een woning krijgt u altijd een huurder die uitgebreid is gescreend middels een antecedentenonderzoek, meerdere credit checks en een identiteitscontrole om woonfraude te voorkomen. Voor huurders is het belangrijk dat wij hun begeleiden bij het vinden van hun droomwoning.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier met de dichtstbijzijnde vestiging Leiden in deze buurt, voor het verhuren van uw woning of voor het huren van jouw droomhuis!

captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Klik hier voor het verhuuraanbod in de regio Leiden en omstreken.Contactgegevens

123wonen.nl De verhuurmakelaar!
Vestiging Leiden - Agathapark 30
2161 BZ Lisse
Tel: 071-2071700