Datum: 24-02-2018 - 05:06

Ik ben Debby van Paridon – Kraaijeveld, eigenaresse van Coachpraktijk Deb Helpt, en van praktijk Bee Special – Ouder-, Kind- & Jeugdcoaching.
 
Als coach richt ik mij op twee doelgroepen. 
• Ik help (jong)volwassenen die zich laten beperken vanuit Deb Helpt. 
• Vanuit mijn achtergrond heb ik veel ervaring in het werken met kinderen. Deze help ik vanuit Bee Special, waarin ik met name ben gespecialiseerd in kinderen en jeugd die te maken hebben met gevoeligheid, of hoog sensitiviteit.

Coachpraktijk Deb Helpt
Loop je steeds tegen jezelf aan en heb je moeite met grenzen? Baal je flink van lichamelijke ongemakken en weet je niet hoe je hiermee om kunt gaan? Lijdt jouw gezinsleven en werk onder jouw pijn en gedachten? Wil je genieten van het leven en vooruitkijken zonder je te laten beperken? Heb je het idee dat ik je daarbij kan helpen? 

Ik kijk er nu al naar uit om met jou aan de slag te gaan, omdat ik heb gestaan waar jij nu staat. Ooit dacht ik dat mijn toekomst onder een kleedje op de bank zou zijn. Ooit dacht ik dat ik niet normaal zou kunnen werken, of een fijn gezin kon hebben.

Ik heb het tegendeel bewezen! Mijn leven wordt mooier als ik jou hiermee verder kan helpen, want wetende dat ik jou uit de sleur heb gekregen waar jij nu in zit, dat maakt mij intens gelukkig! Wie weet kan jij er ook weer anderen mee leren omgaan, en maken wij de wereld zo steeds een beetje mooier! 

Voor meer informatie over Deb Helpt, klik hier. 


Ouder-, Kind- & Jeugdcoachpraktijk Bee Special
Vanuit mijn kennis, ervaring en enthousiasme help ik kinderen en (jong)volwassenen zichzelf, hun mogelijkheden en de wereld om zich heen te ontdekken, met als doel de kinderen van nu sterker in hun schoenen te laten staan! Hierin ben ik voornamelijk gespecialiseerd in kinderen die gevoelig of hoog sensitief zijn.

Als ouder-, kind- en jeugdcoach werk ik door heel de bollenstreek. Woon je in, of in de buurt van Noordwijkerhout, Lisse, Noordwijk, Hillegom, Warmond, Sassenheim, Voorhout of Leiden, dan ben je hier van harte welkom!   

Klik voor meer informatie op de website van 'Bee Special'. 

Contactgegevens

Debby van Paridon - Kraaijeveld
van 't Haaffstraat 10
2211 HB Noordwijkerhout
Mobiel: 06-53276323