Datum: 05-02-2023 - 18:19Professionele kinderopvang in je eigen buurt!

Gemak en vertrouwd voor kinderen en ouders, professionele kinderopvang in je eigen buurt onder één dak met basisschool De Egelantier. Kinderen van 0 tot 12 jaar in de ochtend wegbrengen en in de avond ophalen op één plek en dicht bij je eigen huis, fantastisch toch!

Kinderopvang De Palmboom heeft passie voor het opvangen van kinderen. Met frisse “huiskamers”, die uiteraard voldoen aan de wettelijke eisen van professionele kinderopvang. Maar die vooral veiligheid, warmte en knussigheid uitstralen. De kinderopvang activiteiten bestaan uit een kinderdagverblijf, peutergroep (peuterspeelzaal) en Buitenschoolse Opvang (voorschoolse, tussenschoolse, naschoolse en vakantie opvang).

Die kleinschaligheid is de kracht van Kinderdagverblijf De Palmboom. De ouders kennen de leidsters die hun kinderen opvangen heel goed. Er wordt niet alleen gecommuniceerd via ouder-app en tienminutengesprekken, maar ook dagelijks bij het brengen en ophalen van de kinderen. De pedagogisch medewerk(st)ers kennen alle ouders, weten waar ze werken of studeren en zijn in grote lijnen op de hoogte van het privé-leven van ouders en kind(eren).

De ontwikkeling van uw kind wordt mede gestimuleerd door ons actieve voorschoolse educatie programma bij het kinderdagverblijf en peutergroep. Dit bestaat o.a. uit muziek beleving, beweging, woordenschat vergroting, kleur- en vorm herkenning en het omgaan met elkaar.

 Klik op het item voor meer informatie
Contactgegevens

Kinderopvang De Palmboom De Zilk
Hafkenscheidtlaan 2A
2191 BP De Zilk
Tel: 0252-528234