Datum: 14-12-2017 - 19:48

 

Primatch ondersteunt en adviseert (op uurbasis) bedrijven bij werving & selectie trajecten van A t/m Z, waarbij organisaties zelf de vrije hand hebben om te bepalen welke producten en diensten zij willen inzetten. Wat je zelf kunt doen, doe je gewoon zelf. Daardoor behoud je volledige controle over het proces en de te maken kosten. Hierdoor genereert Primatch tot 70% kosten reductie op recruitment trajecten.

Met ruim 90% succesvol ingevulde procedures is Primatch een goede keuze als het gaat om het outsourcen van je recruitment proces. Primatch Leiden/Bollenstreek is telefonisch bereikbaar op 088 - 5325135 of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Irene van den Berg

Irene van den Berg is met haar activiteiten al enkele jaren actief in deze regio op het gebied van recruitment en HR consultancy. En weet dus als geen ander wat er speelt en leeft bij haar klanten in dit mooie stukje Nederland.

Irene is een HR (Human Resources)-vakvrouw in hart en nieren. Maar ook dochter van ondernemers en stevig geworteld in Noordwijkerhout. Met een 'niet-lullen-maar-poetsen'-mentaliteit zoals dat de bewoners en bedrijven in deze regio eigen is.

Na een aantal omzwervingen via grote multinationals, zet zij haar kennis en kunde vooral in voor het MKB. Pragmatisch en met een groot relativeringsvermogen. Dat past haar het best. Haar motto is: “eruit halen wat erin zit”. Dat is haar advies aan werkgevers, waarvoor zij instrumenten inzet om de talenten van elke individuele medewerker te herkennen en erkennen.

In haar avonduren is het niet anders in haar lessen als sportinstructor in krachttraining en Pilates en weet zij met haar enthousiasme en motivatie mensen ook fysiek in beweging te krijgen. Irene maakt graag kennis met organisaties die ook graag goede talenten aan zich willen binden.

Klik hier voor meer infrormatie op de website van Primatch - HR Groep.

Contactgegevens

Primatch HR Groep
-
- Noordwijkerhout
Tel: 088-5325135
Mobiel: 06-20114308