Datum: 25-09-2023 - 06:09

Sinds 1 juli 1989 is de juwelierszaak overgenomen van meneer en mevrouw Kortekaas. Vóór die tijd heeft André Schilder zijn diploma's behaald voor ondernemend goudsmid te Amsterdam. Met dit certificaat kan hij uw sieraden repareren, vermaken en ontwerpen.

In het jaar 1999 is het complex waar de winkel deel van uitmaakte geheel gemoderniseerd. In het nieuwe complex zijn een aantal appartementen en drie winkels gekomen. In een van deze drie winkels zit onze geheel nieuw opgebouwde zaak.

In 2005 heeft Gabriëlle Schilder, de dochter van André, haar opleiding afgerond als ondernemend goudsmid te Amsterdam. Bij de diploma-uitreiking in 2005 kreeg zij een oorkonde voor beste goudsmidleerling 2004-2005.

Vanaf dat moment is zij in de zaak van haar vader gaan werken. Ook zij ontwerpt, repareert en vermaakt sieraden, zowel samen met u als naar eigen idee.

Alle sieraden die we zelf maken zijn met de hand gemaakt en met enthousiasme vervaardigd. We hopen u van harte in onze winkel te mogen begroeten.

André & Gabriëlle Schilder

Voor het maken, vermaken en ontwerpen van sieraden kunt u bij Juwelier André Schilder terecht. Wij bieden een ruim assortiment met prachtige, creatieve juwelen. Blader door onze fotogalerij en ontdek alvast een deel van ons aanbod. Voor het volledige assortiment verwelkomen we u graag in onze winkel. (Klik hier voor de bedrijfsfilm)

 Klik op de foto voor het assortiment op de website.

Contactgegevens

Juwelier Andre Schilder
Havenstraat 40
2211 EJ Noordwijkerhout
Tel: 0252-372442