Datum: 23-06-2017 - 12:12

 

 Maroc Travel is specialist in Marokko reizen met (dag) wandelen en wandeltrektochten (met bagagevervoer), mountainbiken en zomer én winter wandelen naar Marokko’s hoogste top: Jebel Toubkal 4.167m.! Met Maroc Travel ga je ook vertrouwd in Marokko op reis.

Wij zijn lid van de Stichting Garantiefonds Reizen –  SGR lidnr. 3496 – en het Calamiteitenfonds. Zie ook onze algemene reisvoorwaarden. Ook is Maroc Travel als Marokko reisspecialist onderdeel van The Travel Stars; een brede groep van deskundige en betrouwbare reisspecialisten.

 

 Voor bijzondere reizen naar Marokko. Individueel, kleine groepen en op maat. Bij Maroc Travel kennen we Marokko, de bergen, de woestijn en de Berbers als onze eigen familie; het is onze eigen familie. Het is ons genoegen om iedereen het échte Marokko te laten ontdekken, van binnenuit en vanuit ons hart. Zodat u van het land Marokko gaat houden en terug wilt om nog een mooie reis te maken.

Wij zijn er trots op om uw partner te zijn in verantwoord toerisme met een groen en goed hart. Wij werken direct met de lokale bevolking zonder tussenpersonen. Wij betalen een degelijk salaris direct na afloop van het werk. Wij vragen onze reizigers om niets achter te laten dan voetafdrukken en niets mee te nemen dan mooie souvenirs, herinneringen en foto’s.

Met respect voor natuur, cultuur, culturele verschillen en met Respect the Mountains. In nauwe samenwerking met de lokale bevolking en duurzame partners; zie ook over ons en neem een kijkje in de One World webshop. Ons reisbureau is ook aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties.

 

Contactgegevens

Reisbureau Maroc Travel Marrakech-Imlil-DeZilk
Prunuslaan 8
2191 BX De Zilk - Noordwijkerhout
Tel: 0252-861874