Datum: 23-01-2019 - 16:40


Finance Anders is het administratiekantoor in de bollenstreek dat u als klant kan ontzorgen op het gebied van uw financiële administratie. Echter wij doen dit wel Anders.

Finance Anders heeft als missie dat onze toegevoegde waarde hoger moet zijn dan het bedrag van onze factuur!

 

U kan uw volledige administratie aan ons uitbesteden waarbij wij uw financiële gegevens vastleggen, rapporteren en analyseren en u op maand, kwartaal of jaarbasis verslag uitbrengen.

Wij kunnen uw mutaties invoeren, de belasting aangiftes verzorgen, uw jaarrekening opstellen en uw salaris administratie voeren. Dit alles in een flexibel keuze pakket.

U kunt er dus ook voor kiezen zelf uw administratie in te voeren waarbij wij alleen uw jaarrekening opstellen. Kortom flexibel in te richten naar uw wensen.

In alle gevallen zullen wij met u meekijken naar uw cijfers, deze analyseren en hierover verslag doen. Wij zullen u informeren over mogelijke kostenbesparingen, mogelijkheden voor verdere automatisering en over die zaken die in uw branche en binnen uw organisatie het verschil maken.

Dit is namelijk precies waarom wij anders zijn, onze toegevoegde waarde ligt op het vlak van controlling, het beheersen van uw cijfers en de informatie achter deze cijfers. Hierbij ligt onze focus op het pro-actief meedenken met u als ondernemer.

 
Diensten:

*
Uitbesteden van uw financiële administratie* Invoeren mutaties

* Jaarrekening opstellen en deponeren

* Aangiftes verzorgen voor de inkomstenbelasting

* Aangiftes verzorgen voor VPB en BTW

* Startersadvies

* Belastingadvies

* Begeleiding bij bedrijfsplannen

* Salarisadministratie

 

Contactgegevens

Administratiekantoor Finance Anders
Havenstraat 26
2211 EH Noordwijkerhout
Mobiel: 06-29096927