Datum: 29-09-2020 - 22:46

 

RegioBank, wij zijn uw bank.

De kracht van RegioBank is terug te brengen naar twee woorden: Regio en Bank. ‘Regio’ staat voor persoonlijk, in de buurt, nuchter en direct. ‘Bank’ staat voor solide en betrouwbaar. We kiezen ervoor om te bankieren zoals het bedoeld is. Met de bank in de buurt en de klant centraal.

Dichtbij en persoonlijk
Ook al kunt u tegenwoordig bijna alles via internet regelen, persoonlijk contact is voor veel klanten toch een stuk prettiger. Bij ons bent u welkom en kunt u altijd binnen lopen voor vragen en advies. Dat is nu juist het verschil met andere banken, het persoonlijke contact.

Het komt steeds vaker voor dat banken hun kleinere kantoren sluiten. Klanten worden gedwongen hun bankzaken op afstand te regelen, terwijl zij juist een meer persoonlijke benadering en service wensen.

Daarom kiest RegioBank er bewust voor om een bank te zijn in de regio. Bij ons bent u geen nummer. U ervaart bij ons dat persoonlijk bankieren anno 2015 wel degelijk mogelijk is!

Zonder poespas
RegioBank is een bank zonder poespas. Geen marmeren vloeren of dure producten. Iedere klant is even belangrijk en krijgt advies op maat, wat de financiële situatie ook is. Wij zijn geworteld in de regio. Wij kennen de omgeving en spreken de taal van de klant.

Wij brengen complexe financiële onderwerpen terug naar begrijpelijke verhalen. Dit betekend voor u een eenvoudige en heldere uitleg over producten met aantrekkelijke tarieven.

Kom kennismaken
Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijk adviesgesprek, waarin wij rustig met elkaar kunnen bekijken of uw financiële zaken voor verbetering vatbaar zijn.

Een hypotheekgesprek, een hoger rendement op uw spaargeld of een vergelijking van uw verzekeringspakket? Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u graag met een op ú afgestemd persoonlijk advies.

Uw zelfstandige adviseurs zijn:

Van der Geest & Drost        Jaap Beunder
Assurantiën BV                    Administratie & Advies
Tel. 0252-200030                 Mobiel 06-13806950

Contactgegevens

RegioBank
Gieterij 56
2211 ZD Noordwijkerhout
Tel: 0252-200030
Mobiel: 06-13806950