Datum: 04-06-2023 - 03:54

In Noordwijkerhout is Como & Co dé plek om te genieten van een prachtige omgeving, een heerlijke lunch of diner of gewoon een lekker bakkie koffie met onze befaamde huisgemaakte appeltaart! Zeven dagen in de week kunt u vanaf 09:30 uur bij ons terecht.

Como & Co is uniek gelegen in de vrije natuur aan het prachtige Oosterduinse meer (in de volksmond ook wel Comomeer genoemd). De weidse omgeving leent zich goed voor een mooie wandeling langs de oever van het meer.

Naast dat u voor onze deur een verfrissende duik kunt nemen in het meer of kunt relaxen op de uitgestrekte zonneweide, bieden wij u een heerlijke lunch- en dinerkaart aan met verse en huisgemaakte gerechten.

Naast het restaurant en de verwarmde serre, is het sfeervolle terras dé plek om gezellig te borrelen en te genieten van de omgeving. Voor de kinderen zijn er genoeg mogelijkheden om zich te vermaken. Tevens biedt Como & Co diverse mogelijkheden voor activiteiten. U kunt denken aan mountainbiken, kajakken, bootcamp, vlot bouwen en verhuur van kano’s en roeiboten en windsurfen.

De locatie leent zich ook goed voor uw personeelsuitje, kinderpartijtje, verjaardagsfeest of bruiloft. In overleg is van alles mogelijk, ook in combinatie met bijvoorbeeld een bbq of een uitgebreid buffet. Tevens organiseren we meerdere malen per jaar succesvolle evenementen als Beers & Tulips en Como Jazz. Volg ons op Facebook (klik hier) of houd onze website (klik hier) in de gaten voor het laatste nieuws.

Het Oosterduinse meer is een bijzondere plek. Een plek die wij met trots met onze gasten delen. Mogen wij u binnenkort verwelkomen? We beschikken over een parkeerterrein waar u de hele dag gratis kunt parkeren.


Tot snel bij Como & Co aan het Oosterduinse meer!

Contactgegevens

Como en Co Oosterduinse meer
Boekhorsterweg 18
2211 AL Noordwijkerhout
Mobiel: 06-40930582