Datum: 04-06-2023 - 01:32

Bungalow- en caravanpark "De Wijde Blick" ligt in Noordwijkerhout, het hart van Holland, vlak langs de kust en een half uur tot een uur van Leiden, Den Haag, Amsterdam, en Rotterdam. Bij ons vindt u nog een heerlijk stukje natuur. Lange stroken stranden en kilometers duin- en bosgebied waar u ongestoord kunt wandelen en fietsen door bos en duin of paardrijden aan zee. Komt u in het voorjaar, dan kunt u ook nog genieten van de kleurrijke bollenvelden die ons bungalow- en caravanpark omringen. Op het park kunt u terecht voor een gezellige bungalow of u kunt een kavel huren aan zee voor uw stacaravan of toercaravan!

In de directe omgeving kunt u bovendien zeilen, surfen, (midget) golfen, paardrijden (naast de deur) en nog veel meer. Het terrein is ca. 1000 meter verwijderd van het bos en de duinen en ca. 1800 meter van de zee en het strand.

Klik op de foto voor een vergroting.


Gelegen tussen het bos en strand van Zuid-Holland!

Noordwijk aan zee en Katwijk bieden elke dag en/of avond volop activiteiten voor jong en oud. In het hoogseizoen worden er bijvoorbeeld rommelmarkten, braderieën en andere feestelijkheden georganiseerd. De winkels zijn op zondag in Noordwijk aan Zee geopend.

Ook de bloemencorso's van De Bollenstreek, Rijnsburg en Aalsmeer zijn zeer de moeite waard. Of wat dacht u van een dagje Amsterdam, Den Haag, Scheveningen, Zandvoort, Leiden of Haarlem? Plaatsen vol bezienswaardigheden, denk aan Schiphol, Madurodam, Duinrell, Keukenhof, Linnaeushof etc. En met mooi weer…. Dan bent u ongetwijfeld aan het strand of in zee te vinden.

 Voor meer informatie, klik hier voor de website.

Contactgegevens

Bungalow- en Caravanpark De Wijde Blick
Schulpweg 60
2211 XM Noordwijkerhout
Tel: 0252-372246