Datum: 25-06-2018 - 19:17

GPS telefoon horloges voor kinderen en ouderen

Ook graag een oogje in het zeil houden wanneer uw kinderen buiten gaan spelen? Of wanneer Oma op pad gaat? Eenvoudig even bellen met elkaar? SOS, en via uw smartphone altijd zien waar ze zijn? Het is vanaf nu mogelijk!

In 2014 is one2track als ‘startup’ begonnen met de ontwikkeling van kleine, compacte en comfortabel te dragen GPS horloges. Niet alleen voor kinderen maar ook voor ouderen, dementerenden en gehandicapten. Bellen en gebeld worden, SOS, intercom, activiteitenregistratie en GPS, WIFI positiebepaling. Via de handige one2track app bedienen ouders of toezichthouders eenvoudig de functies van het horloge. Bovendien is het mogelijk om altijd de actuele locatie van de drager te zien.

Onze ambitie? De ontwikkeling van de meest betrouwbare en innovatieve GPS oplossingen ter bescherming van ouder en kind. Uw dierbaren altijd veilig en dichtbij!

One2mobileOne2mobile

Trots zijn wij dat wij onze eigen telecomprovider One2mobile kunnen introduceren. Huidige prepaidproviders zijn voornamelijk ontwikkeld voor gebruik in mobiele (Smart) telefoons.

Voor gebruik in GPS horloges hebben deze providers echter hun beperkingen. Dit is de reden dat wij vorig jaar gestart zijn met de ontwikkeling van onze eigen Simkaarten. Lagere kosten, geen starttarieven, werking in heel Europa zonder extra kosten, eenvoudig inzicht in bel- datategoed en opwaarderen via One2mobile app.

Wist u dat! 
Wij vanaf 23-09-2017 kantoorhoudend zijn op de Walserij 13F (Bedrijventerrein Gravendam) in Noordwijkerhout?

Klik op de verschillende items voor meer informatie.
Contactgegevens

One2track GPS telefoon horloges voor ouder & kind
Walserij 13F (Gravendam)
2211 SJ Noordwijkerhout
Tel: 085-8769965