Datum: 04-06-2023 - 02:30

GPS telefoon horloges voor kinderen en ouderen

Ook graag een oogje in het zeil houden wanneer uw kinderen buiten gaan spelen? Of wanneer Oma op pad gaat? Eenvoudig even bellen met elkaar? SOS, en via uw smartphone altijd zien waar ze zijn? Het is vanaf nu mogelijk!

In 2014 is one2track als ‘startup’ begonnen met de ontwikkeling van kleine, compacte en comfortabel te dragen GPS horloges. Niet alleen voor kinderen maar ook voor ouderen, dementerenden en gehandicapten. Bellen en gebeld worden, SOS, intercom, activiteitenregistratie en GPS, WIFI positiebepaling. Via de handige one2track app bedienen ouders of toezichthouders eenvoudig de functies van het horloge. Bovendien is het mogelijk om altijd de actuele locatie van de drager te zien.

Onze ambitie? De ontwikkeling van de meest betrouwbare en innovatieve GPS oplossingen ter bescherming van ouder en kind. Uw dierbaren altijd veilig en dichtbij!

One2mobileOne2mobile

Trots zijn wij dat wij onze eigen telecomprovider One2mobile kunnen introduceren. Huidige prepaidproviders zijn voornamelijk ontwikkeld voor gebruik in mobiele (Smart) telefoons.

Voor gebruik in GPS horloges hebben deze providers echter hun beperkingen. Dit is de reden dat wij vorig jaar gestart zijn met de ontwikkeling van onze eigen Simkaarten. Lagere kosten, geen starttarieven, werking in heel Europa zonder extra kosten, eenvoudig inzicht in bel- datategoed en opwaarderen via One2mobile app.

Vanaf juli 2018 introductie GPS trackers voor Scooters.

Vanaf juli 2018 heeft one2track een nieuw merk geïntroduceerd: Scooter2track. Ieder jaar worden er meer dan 15.000 scooters gestolen in Nederland. Vooral de duurdere Vespa’s hebben een hoge kans op diefstal. Een GPS tracker met bewegingssensor is hiervoor dé ideale oplossing.

De Scooter GPS Tracker wordt geplaatst naast de accu van de Scooter. Deze installatie van de GPS tracker <https://www.scooter2track.nl/installatie> is eenvoudig uit te voeren en vereist geen uitgebreide technische kennis. Na plaatsing is de GPS tracker onzichtbaar voor eventuele dieven.

Via de Nederlandse V2track app kun je vervolgens 24/7 live jouw scooter volgen. Is de Scooter in beweging dan ontvang je iedere 10 seconden een nieuwe locatie in de app. Via de app is het ook mogelijk om de GPS locatie geschiedenis van de afgelopen 3 maanden te zien.

Je kunt de bewegingssensor activeren zodat je wordt gealarmeerd wanneer de scooter in beweging komt of je stelt eenvoudig veilige zones in. Komt jouw scooter buiten de zone dan ontvang je ook een alarmmelding. Beweegt de Scooter niet, dan zal de GPS tracker in slaapstand gaan. Dit zorgt ervoor dat de belasting van de accu en dataverbruik in stilstand zeer minimaal is.

Een GPS tracker voor een scooter in combinatie met bewegingssensor alarmering maakt dit product uniek in zijn soort. Meer informatie? Kijk eens op www.scooter2track.nl.

Klik op de verschillende items voor meer informatie.
Contactgegevens

One2track GPS telefoon horloges voor ouder & kind
Pletterij 25 (Gravendam)
2211 JT Noordwijkerhout
Tel: 0252503737