Datum: 23-10-2021 - 07:54


Hudson Bar & Kitchen Noordwijkerhout ligt midden in het centrum van Noordwijkerhout naast het pittoreske witte kerkje op het dorpsplein. In Noordwijkerhout kun je dineren met een beroemdheid in één van de vier Hudson nisjes. Met Kate, Henri of Rock Hudson of toch liever met Hudson Hawk? Een riant restaurant met groot terras op de zon, waar de vele toeristen gretig gebruik van maken.

Reserveer hier online. Telefonisch zijn wij vanaf 11:00 uur bereikbaar, tel: 0252-740100.

Bezoek de Facebookpagina van Hudson Noordwijkerhout.

Openingstijden Hudson Noordwijkerhout: Elke dag geopend vanaf 11:00 uur.

Kitchen: All American dishes
Hudson Bar & Kitchen presenteert vers gemaakte, eerlijke gerechten uit de Amerikaanse keuken voor een goede prijs. De sappige Hudson burgers zijn befaamd en afgemaakt met een waanzinnig lekkere saus. Op de lunchkaart spelen de dogs en burgers ook een hoofdrol met daarnaast een ruime keus aan soups, wraps, salads & sandwiches.
Klik hier voor het menu
.

Bar: Fine wines and amazing cocktails
Aan de bar van Hudson is het prima vertoeven met Cocktails als de Hudson Sinas Split, de Royal Mojito en de Long Island Ice Tea. Natuurlijk horen daar barbites bij om samen met vrienden te delen: Lazy Sunday Nacho’s,  Spicy Chicken Wings of de Sliced Burger.
Klik hier voor de drinks/bites kaart.

Negen Hudson locations:
Er zijn op dit moment al zeven Hudson Bar & Kitchen locations, u bent van harte welkom in Hudson Beach, Den Haag City Centre, Den Haag Statenkwartier, Naaldwijk, Rotterdam, Almere, Zoetermeer, Kijkduin, Leiden, Voorschoten, en Noordwijkerhout. Voor meer informatie, klik hier.

Foto's Hudson Noordwijkerhout.

Contactgegevens

Restaurant Hudson Bar & Kitchen
Dorpsringweg 1
2211 DE Noordwijkerhout
Tel: 0252-740100