Datum: 17-07-2019 - 16:36


Aannemingsbedrijf Wiela B.V.

 Wij zijn een middelgroot bouwbedrijf gevestigd in Noordwijkerhout. In 1973 is het bedrijf opgericht door de heer Piet Laros. Inmiddels zijn we dus al meer dan 30 jaar actief in de bouw.

In 1992 heeft Cor Bouwmeester het bedrijf overgenomen en in maart 2003 is het overgegaan in handen van zoon Erik Bouwmeester. Het bedrijf was in het begin gehuisvest in het kleine Schoollaantje te Noordwijkerhout. In 1998 zijn wij verhuisd naar het huidige bedrijfspand aan de Gieterij te Noordwijkerhout op het industrieterrein Gravendam.

Wij willen ons als traditioneel bouwbedrijf onderscheiden door het leveren van vakwerk. Daarbij zijn ervaring, vakmanschap, goed gereedschap en goed materiaal onze troeven. Bijgestaan door 10 deskundige werknemers verzorgt aannemingsbedrijf Wiela dus diverse projecten zoals aanbouw, dakkapel, verbouwing of nieuwbouw.

Maar ook voor het onderhoud van uw woning bent u bij ons aan het goede adres. Wij beschikken over een eigen machinale werkplaats waar alle benodigde houten onderdelen worden vervaardigd. Hierdoor kunnen wij ook maatwerk leveren in kozijnen, ramen, deuren etc. en zijn we hiervoor ook niet afhankelijk van derden.Aannemingsbedrijf Wiela B.V.
is aangesloten bij de Stichting BouwGarant en BouwNed.
Een extra bewijs van kwaliteit, garantie en betrouwbaarheid

Met een BouwGarant aannemer kan je rekenen op:
Juiste diploma's & verzekeringen
Uitgebreide klachtregeling
Aantoonbare ervaring
Duidelijke afspraken
Geschillencommissie
Kwaliteitscontroles
Garantie

Contactgegevens

Aannemingsbedrijf Wiela
Gieterij 45
2211 WC Noordwijkerhout
Tel: 0252 374809