Datum: 31-01-2023 - 17:15

Frank Rodenburg start op 1 mei 2013, na 20 jaar ervaring te hebben in de camper- en caravanbranche, een bedrijf gespecialiseerd in het inbouwen van bestelauto tot kampeerbus. Dit bedrijf is gevestigd aan de Walserij 51, te Noordwijkerhout.

De kampeerbussen kunnen geheel naar wens of behoefte van de opdrachtgever gemaakt worden, van eenvoudig tot een zeer luxe versie. Ook is gedeeltelijke inbouw mogelijk zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een hefdak of verhoogd dak, maar ook het los leveren hiervan.

Tevens is het mogelijk om diverse accessoires te bestellen of te laten monteren in of aan uw camper of caravan. Denk hierbij aan een mover, airco, luifel of fietsenrek etc. Ook onderhoud van het interieur en gas/water of elektrische systemen is mogelijk. Hierbij is een vochtcontrole ook van belang om nog jarenlang plezier van uw camper of caravan te hebben. Daarnaast is het in sommige gevallen mogelijk om kleine reparaties bij u thuis of op de camping te laten uitvoeren.

 

 Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Om teleurstelling te voorkomen is aan te raden om van te voren even te bellen aangezien ik ook op locatie werk.

Kom gerust langs voor een vrijblijvende offerte of een praatje.

Graag tot ziens bij:
CAMP-CAR RODENBURG.

 

Contactgegevens

Camp-Car Rodenburg
Gieterij 10 Bedrijventerrein Gravendam
2211 XK Noordwijkerhout
Mobiel: 06-20995275