Datum: 23-09-2023 - 02:54

De N.O.V. organiseert voor haar leden diverse consumenten acties zoals thema markten, jaarmarkten, muzikale thema dagen en uitdeelacties.Ook de Sint Nicolaas intocht kent qua omvang, met ruim vijftig pieten, zijns gelijke in de omgeving niet en dit jaar zal de Sint het Pietenhuis bezoeken

Clowntjesdag is traditiegetrouw een kinderfeest dat jaarlijks, tussen de 700 en 800 kinderen met hun ouders, naar het centrum van Noordwijkerhout haalt. Door de vaardige handen van de plaatselijke toneelvereniging ODI worden alle kinderen geschminkt, waarna het feest voor hen kan beginnen.

Voor de consument zijn er naast de vele activiteiten die door de meeste ondernemers in het centrum worden gesponsord, ook de NOFFIE zegels die bij ruim vijftig winkels worden uitgegeven.

Voor de particulieren wordt er in het centrum toeristenmarkt en braderie  gehouden. Ook op deze markt komen ieder jaar weer meer deelnemers en bezoekers.

Voor alle activiteiten van de N.O.V. en andere verenigingen verwijzen wij u naar het door de VVV jaarlijks uit te geven, huis aan huis verspreide: "Evenementenboekje Noordwijkerhout" en de activiteiten en informatie op de website van het NOV. U bent van harte welkom in Noordwijkerhout.

nwh centrum 700

Contactgegevens

NOV - Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging
Postbus 65
2211 AB Noordwijkerhout