Datum: 27-06-2017 - 19:16Welkom bij 'Le Z' Restaurant - Brasserie - Pub 'De Kelder'.

Heeft u iets te vieren of wilt u een avond culinair genieten? Dan bent u
bij ons, Stéphane Monnin en Anne Hinkje Weevers, aan het juiste adres.


Lounge Restaurant Le Z

Lounge Restaurant Le Z:
Wij van Restaurant Le-Z heten u welkom in ons Franse restaurant. Hier u kunt genieten van de luxueuze Franse gerechten. Geniet onder het genot van bijpassende wijnen van hoge Franse kwaliteit. In deze ruimte van Le-Z zit een Franse sfeer. Het is alsof u een reis maakt door het mooie Frankrijk. 

Stéphane werkt in het restaurant met verse producten, die ieder een eigen verhaal hebben. Met veel liefde willen wij onze passie voor eten met u delen. Wij van restaurant Le-Z zien er naar uit u snel te zien in de Lounge Restaurant. Reserveer dus snel en tot dan!

Andere activiteiten:

Deze zaal wordt ook gebruikt voor andere evenementen. Zo kunt u deze ruimte ook afhuren voor exclusieve feesten en partijen. Ook worden hier vergaderingen etc. gehouden. Als u interesse heeft, dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of een mailtje sturen.

Brasserie Le Z

Brasserie Le Z:
In dit deel van het restaurant bevindt zich een gemoedelijke sfeer. Hier kunt u komen met uw familie en vrienden. Er is een speciale ruimte waar de kinderen lekker bezig kunnen zijn. Hier kunt u komen voor de lekkere hap. Zo kunt u hier ook komen voor ontbijt, lunch of dinner. Het restaurant is geopend vanaf 09.00 uur.

Andere activiteiten:
Deze zaal wordt ook gebruikt voor andere evenementen. Zo kunt u deze ruimte ook afhuren voor exclusieve feesten en partijen. Als u interesse heeft, dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of een mailtje sturen.

Pub Pooltafel Eetcafé 'De Kelder'

Pub 'De Kelder':
Zin in een potje poolen, darten of een borrel? Er bevindt zich hier een gemoedelijke sfeer. Hier kunt u komen met uw familie en vrienden. U kunt u hier ook een hapje eten, De kelder is in combinatie met het menu van De Brasserie. De Kelder is geopend vanaf 09.00 uur.

Andere activiteiten Pub De Kelder:
Deze ruimte kunt u afhuren voor exclusieve feesten en partijen. Als u interesse heeft, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of altijd een mailtje sturen.

Algemeen:
We zijn voorzien van een eigen parkeerterrein. Het is toegankelijk voor mensen met een handicap. Wij van Restaurant - Brasserie - Pub 'Le-Z' zien er naar uit u snel te zien. Reserveer dus snel of kom gewoon langs. Tot dan!


Klik hier voor de bedrijfsfilm van Le Z,
met een kijkje van buiten en binnen.


Klik hier voor de website met meer informatie.

 

Contactgegevens

Le Z Restaurant Brasserie Pub 'De Kelder'
Herenweg 78
2211 CD Noordwijkerhout
Tel: 0252-372588