Datum: 20-10-2020 - 01:34Hogervorst is een 40 jarig bestaand familiebedrijf uit Noordwijkerhout met zijn oorsprong in de landbouwmechanisatie. De onderneming is als eenmanszaak gestart in 1976 met als doelstelling een zo breed mogelijk pakket te leveren voor de bloembollensector. De afgelopen 15 jaar heeft het bedrijf een grote groei doorgemaakt. Dit onder meer door een aantal grote dealer- en importeurschappen als Fendt, Kubota, Nissan Forklift, Mazzotti, Kverneland , Imants en D'Hooghe Beachcleaners.

Hogervorst Landbouwmechanisatie is dealer van onder andere; Fendt, Kubota, Fliegl, Mazzotti, Kverneland, Rau, Imants en D'Hooghe beachcleaners. Wij bieden u een compleet pakket aan producten en diensten op het gebied van landbouwmechanisatie.

Hogervorst Intern transport is officieel Nissan Forklift dealer voor de provincies Noord- en Zuid Holland. Onze doelstelling is om voor onze klanten een partner te zijn voor de lange termijn, waarbij een open en eerlijke werkwijze voorop staat.

Vanaf 2007 is Hogervorst Landbouwmechanisatie officieel importeur van Mazzotti voor Nederland & Belgie en producent van de IBIS zelfrijdende spuiten.  De eerste ervaringen waren overweldigend, op dit moment rijden er meerder multi werktuigdragers en zelfrijdende spuitmachines door geheel Nederland en België. Van bloemen (bollen) teelt tot fruitteelt en boomkwekerijen, alles is mogelijk met Mazzotti!

Mazzotti levert onderstellen van 1300 tot en met 5500 liter tanks. 2 of 4 wiel aangedreven, met of zonder spoorbreedte verstelling. Elke leverbare Rau/Vicon spuitboom kan naar wens op de Mazzotti worden gemonteerd. Met of zonder luchtondersteuning en in elke gewenste boomlengte. Naast de zelfrijdende spuiten leveren wij ook de Mazzotti Multi werktuigdragers.

 
Loonbedrijven, (bloem)bollenkwekers, groenvoorzieningsbedrijven, hoveniers,
boomkwekers, gemeentewerken, aannemers grondverzet en ondernemers
in land- en tuinbouw. U kunt hier toegang hebben tot het grootste
portal voor technische onderdelen krijgen in Europa! Klik hier.

Contactgegevens

Hogervorst Landbouwmechanisatie
Schippersvaartweg 56
2211 TL Noordwijkerhout
Tel: 0252-434222
Fax: 0252-434223