Datum: 25-09-2023 - 05:20


Hogervorst Creating Solutions is een familiebedrijf uit Noordwijkerhout met zijn oorsprong in de landbouwmechanisatie. De onderneming is als eenmanszaak gestart in 1976 met als doelstelling een zo breed mogelijk pakket te leveren voor de bloembollensector. De afgelopen jaren heeft het bedrijf een groei gemaakt ook buiten de bloembollensector.

Dit onder meer door een aantal grote dealer- en importeurschappen zoals Kubota, Yale, Mazzotti, Kverneland, Imants en D’Hooghe Beachcleaners. Onze doelstelling is om voor onze klanten een partner te zijn voor de lange termijn en samen naar oplossingen te zoeken, waarbij een open en eerlijke werkwijze voorop staat.

Vanaf 2007 is Hogervorst Creating Solutions officieel importeur van Mazzotti voor Nederland en België en producent van de IBIS zelfrijdende spuiten. De eerste ervaringen waren overweldigend, op dit moment rijden er meerdere Multi werktuigdragers en zelfrijdende spuitmachines door geheel Nederland en België en zelfs ook daar ver buiten.

Van bloemen(bollen) teelt tot fruitteelt en boomkwekerijen, alles is mogelijk met Mazzotti. Mazzotti levert onderstellen van 1300 tot en met 5500 liter tanks 2 of 4 wiel aangedreven, met of zonder spoorbreedte verstelling. Elke leverbare Rau/Vicon spuitboom kan naar wens op de Mazzotti worden gemonteerd met of zonder luchtondersteuning en in elke gewenste boomlengte.


Contactgegevens

Hogervorst Creating Solutions
Schippersvaartweg 56
2211 TL Noordwijkerhout
Tel: 0252-434222
Fax: 0252-434223