Datum: 06-06-2023 - 00:30


Van harte welkom bij Suzanne’s Feest-Shop Havenstraat 32 in Noordwijkerhout.
Website: www.feest-shop.nl

Sinds de opening in 2004 is deze 'Feest-Shop' bij veel mensen erg populair geworden. Het is een gezellige winkel vol met van alles en nog wat. Op ruim 400 m2 vindt u er een steeds wisselende collectie feestartikelen, partybenodigdheden en cadeau-artikelen, eigenlijk alles wat maar enigszins met feest te maken heeft. En in onze winkel vind u ook een volledige Top1Toys.

Behalve het gemak dat je er alles onder één dak vind, kun je er ook terecht voor de nieuwste trends en de laatste noviteiten, waardoor je met je outfit of je party origineel voor de dag kunt komen. Het succes van Suzanne’s Feest-Shop is ook te danken aan de prima service en klantvriendelijkheid. Heeft u specifieke wensen, dan ziet Suzanne's Feest-Shop het als een uitdaging om er aan tegemoet te komen.Groot assortiment feestkleding te koop.
 

Uitgebreid assortiment schmink:

U vindt in onze winkel in Noordwijkerhout een uitgebreid basis assortiment Grimas producten. Grimas is een Nederlands bedrijf dat zich op ambachtelijke wijze bezighoudt met de ontwikkeling en productie van make-up voor professionele gebruikers en de hobbyist. Het complete assortiment schmink en aanverwante artikelen kunt u online bij ons kopen via de website van Grimas. Op deze site vindt u ook veel ideeën en werkwijzen voor het grimeren.

Een uitgebreid assortiment speelgoed van Top1Toys.

Sinds 2016 is Suzanne’s Feest-Shop ook aangesloten bij Top1Toys en verkopen we een actueel aanbod aan speelgoed. Top1Toys staat garant voor service, advies en kwaliteit. De nummer 1 in speelgoed en steeds weer de goedkoopste! De stelling ‘wat je niet ziet, is er niet’ gaat bij Top 1 Toys absoluut niet op. Artikelen die niet standaard aanwezig zijn kunnen altijd voor je besteld worden.

Voor ieder feest een ballondecoratie!
Met ballonnen maak je het al snel feestelijk! Daarom kun je bij ons allerlei ballondecoraties kopen of huren. Heeft u een opening van een nieuwe zaak, een jubileum, een verjaardag, geboorte of gaat u trouwen?

Met ballonnen of ballondecoraties van Suzanne’s Feest-Shop wordt elk feest onvergetelijk. Van ballonnenbogen, pilaren, tafelstukken en ballonnen gevuld met helium tot het decoreren van een complete ruimte, alles is mogelijk met onze ballondecoraties.

Wij adviseren u graag om van uw feest een onvergetelijke dag te maken. 

 

  Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Telefoon: 0252-377880.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 


Voor
uw boerenkiel op maat, klik hier.Contactgegevens

Suzanne's Feest-Shop
Havenstraat 32
2211 EJ Noordwijkerhout
Tel: 0252-377880