Datum: 04-06-2023 - 03:57

Goede woningen in leefbare buurten en wijken
Woningstichting Sint Antonius van Padua is dé sociale verhuurder in Noordwijkerhout en De Zilk. We bouwen, beheren en verhuren betaalbare woonruimtes. We staan dicht bij onze klanten, zijn stevig verankerd in de lokale samenleving en maken ons hard voor een fijne woonomgeving.

Betrokken woningstichting
Woningstichting Sint Antonius van Padua, vaak Padua of AvP genoemd, is al meer dan honderd jaar geworteld in Noordwijkerhout en De Zilk (gemeente Noordwijk). Betrokken, betrouwbaar en laagdrempelig, dat zijn de woorden die passen bij de manier waarop we ons werk doen. We zetten ons in voor betaalbare en kwalitatieve woonruimte, waarbij de klant altijd centraal staat. Zo dragen we actief bij aan een prettige leefomgeving. Deze belangrijke rol in onze lokale samenleving vervullen we enthousiast en vakkundig. Het is fijn om te merken dat huurders en andere partijen onze inzet en werkwijze waarderen.

Padua in beweging
We bouwen en beheren woningen voor mensen met een laag- of middeninkomen en we zijn er voor huurders die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Samen zoeken we slimme en praktische oplossingen om hun woongeluk waar te maken. We verkennen wat we samen met onze partners kunnen bereiken, waarbij we met lef de grens opzoeken als dat nodig is. De maatschappij is in beweging, wij bewegen mee. En gaat het om nieuwbouw en verduurzamen, dan vervullen we vaak een voortrekkersrol. We gaan flexibel om met vragen en ontwikkelingen die we nu nog niet kennen. Padua gaat uitdagingen aan!

Bouwen aan betaalbaar wonen
Met ons aanbod van sociale huurwoningen sluiten wij aan op de woonbehoefte van inwoners van Noordwijkerhout en De Zilk. Vanwege de grote vraag naar betaalbare woonruimte beheren we niet alleen bestaande woningen, maar leveren we ook nieuwbouwwoningen op. Padua is maar wat trots op deze nieuwbouwprojecten. Van appartementen voor starters tot eengezinswoningen, woonruimte voor senioren of mensen met een zorgvraag; wij bouwen het!

KWH-Huurlabel
De mening van onze huurders is belangrijk. Daarom laten we maandelijks het onafhankelijke Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH) de klanttevredenheid meten van nieuwe en vertrekkende huurders, huurders met een reparatieverzoek of huurders die op een andere manier met ons in contact zijn geweest. Veel huurders zijn tevreden over onze dienstverlening. Daarom mogen we het keurmerk KWH-Huurlabel dragen. En dat doen we met trots!

Meer informatie
Wilt u zich inschrijven als woningzoekende? Of bent u huurder van Padua en bent u op zoek naar meer informatie? Bekijk onze website: www.ws-padua.nl 

Contactgegevens

Woningstichting Sint Antonius van Padua
Forum 5
2211 LV Noordwijkerhout
Tel: 0252-343100