Datum: 27-04-2018 - 08:26


Per 10 oktober 2007 is Van der Slot Techniek en Constructie in het hart van de bollenstreek gestart. Wij richten ons op constructiewerken, reparatie en onderhoud. Constructiewerken zijn mogelijk in alle branches. Reparatie en onderhoud is mogelijk aan landbouwmaterieel, industrie machines, aanhangwagens en intern transport. Vanuit de werkplaats in Noordwijkerhout kunnen wij centraal de regio Bollenstreek, Leiden, Den haag en Amsterdam bedienen.


Van der Slot techniek en constructie  maakt alle soorten constructies op uw wens. Wij construeren landbouwmachines en doen daarvoor ook aan bestaande machines aanpassingen. Voor bouwbedrijven kunnen wij constructieaanpassingen verzorgen. Kortom voor alle staaloplossingen kunnen wij u een oplossing bieden. Alle constructies kunnen in elke ral kleur worden afgeleverd zowel in een 2 componenten lak als een poedercoat. Poedercoaten is mogelijk na het verzinken en afhankelijk van de situatie in meerdere lagen. Verzinken: Als u staal heeft dat u wilt laten verzinken dan kunnen wij dat voor u regelen.


Producten:

De volgende producten kunnen wij u leveren:
Case IH en steyr traktoren, Kuhn machines, Caterpillar heftruck’s
DiBo reinigingsapparatuur, Beco kiepwagens en graafuitrusting,
magazijn inrichtingen nieuw of gebruikt, Rotowiper onkruidstrijkers,
Diverse soorten weegsystemen, Eurol Olieproducten.

Onderdelen:
Bij van der Slot techniek en constructie kunt uiteraard terechtvoor uw onderdelen. Wij beschikken over een uitgebreid magazijn. Indien niet voorradig kunnen wij veelal binnen 24 uur leveren.

Enkele voorbeelden van beschikbare onderdelen.
Onderdelen overige merken tractoren
Werkplaats, erf en stalgereedschap
Transportbanden en afvoerbanden
Olie en smeermiddelen
Case ih en Steyr delen
Landbouwonderdelen
Wielen en banden
Staal

Contactgegevens

Van der Slot Techniek en Constructie
Walserij 8
2211 SJ Noordwijkerhout
Tel: 0252-344208
Mobiel: 06-23783847
Fax: 0252-340111