Datum: 28-09-2020 - 17:44

Zoekt u een mooi grafmonument, urn of gedenksieraad? Memorie Natuursteen is hèt adres voor een persoonlijke en blijvende herinnering. Wij werken met natuursteen, maar ook met o.a. glas, hout en RVS. De mogelijkheden zijn oneindig en uw ideeën welkom.

Wij verkopen een groot assortiment aan grafaccessoires, zoals vazen, lantaarns en ornamenten. Ook kunt u ook bij ons terecht voor bijschrijvingen, renovatie/restauratie en onderhoud van bestaande gedenktekens.

Tevens hebben wij verschillende mogelijkheden om uw overleden huisdier te gedenken.

De voorbeelden op deze site zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden. De gedenktekens in onze showroom en –tuin zijn direct leverbaar.

Door import van natuursteen uit het buitenland, kunnen wij vrijwel elk gewenst monument vervaardigen en tevens scherpe prijzen hanteren.

Door onze gedegen kennis in de uitvaartbranche kunnen wij u goed adviseren en zijn wij op de hoogte van de regelgeving van de begraafplaatsen in de regio. Ook de benodigde vergunningen regelen wij voor u.

Openingstijden showroom: maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Onze showtuin aan de Delfweg is 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk. U bent van harte welkom om hierin alle rust en vrijheid rond te kijken.

  

Memorie Natuursteen heeft ook een informatiepunt in het centrum van Noordwijkerhout, bij Het Uitvaarthuys Dorpsstraat 31 kunt u ook terecht voor meer informatie. Openingstijden: woensdag t/m zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en op afspraak.

Contactgegevens

Memorie Natuursteen
Delfweg 34A
2211 VM Noordwijkerhout
Tel: 0252-418912
Fax: 0252-419471